Okodia – Grup traductor regula a través d’aquest avís l’ús de la seva pàgina web.

 

1. Identificació

Okodia – Grup traductor i, si no, Okodia és una marca comercial d’Okodia SL, titular d’aquest lloc web, amb CIF ES-B65659963, i es dedica a la prestació de serveis de traducció, interpretació, localització i altres serveis lingüístics.

El domicili d’Okodia – Grup traductor és C/Núria 57, 08191 Rubí i, a efectes de notificacions, disposa de l’apartat de correus 37007, 08011 Barcelona.

Aquesta pàgina web té caràcter informatiu i està disponible per al públic en general: particulars, empreses, clients o col·laboradors.

L’accés a la pàgina web d’Okodia – Grup traductor atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, les presents condicions.

 

2. Ús i continguts del lloc web

És prohibit l’ús del lloc web amb fins il·lícits o lesius contra Okodia – Grup traductor o qualsevol tercer. Okodia – Grup traductor no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació que apareix a les pàgines d’internet de www.okodia.com.

Okodia – Grup traductor es reserva el dret de modificar la pàgina web en qualsevol moment, així com a restringir-ne l’accés de forma temporal o permanent. Amb els límits establerts a la llei, Okodia no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’internet. Els continguts i informació no vinculen Okodia ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquesta pàgina web són propietat exclusiva d’Okodia o els seus llicenciants. Es prohibeix la reproducció total o parcial, distribució o modificació dels continguts d’aquesta web. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés d’Okodia – Grup traductor. En cas de realitzar-se, no significarà en cap cas una autorització o llicència sobre els drets de propietat.

Les pàgines d’Internet de www.okodia.com poden contenir enllaços a altres pàgines de terceres parts que Okodia no pot controlar. Per tant, Okodia – Grup traductor no es fa responsable sota cap circumstància dels continguts o serveis que es posen a disposició del públic a la pàgina web des d’altres enllaços aliens a Okodia.

Els continguts del lloc web, llevat que s’indiqui el contrari expressament, no constitueixen cap oferta vinculant.

La durada de la prestació del servei del lloc web és de caràcter indefinit. Sense perjudici de l’anterior, Okodia – Grup traductor es reserva el dret d’interrompre’l en qualsevol moment i sense cap avís previ.

 

3. Responsabilitat

Tant l’usuari com Okodia – Grup traductor adoptaran totes les mesures de seguretat necessàries amb la finalitat de no introduir cap tipus de codi contaminant o virus en el sistema de l’usuari ni en els servidors i sistema d’Okodia.

L’ús i la navegació del lloc web per part de l’Usuari s’efectuen pel seu propi compte i risc. Okodia – Grup traductor no es fa responsable de possibles danys i perjudicis a l’usuari i a tercers en relació amb el no funcionament correcte de la pàgina web, la manca d’adequació o dels seus serveis o continguts per satisfer necessitats, resultats concrets o expectatives dels usuaris, presència de codis maliciosos o virus que puguin produir alteracions en el sistema informàtic dels usuaris, els danys que es poguessin produir com a conseqüència dels continguts de tercers que s’incloguin a la pàgina web i, en general, en relació amb qualsevol altre ús o circumstància aliena a Okodia.

Okodia garanteix que tots els continguts i serveis que s’ofereixen al seu lloc web respecten el principi de dignitat de la persona, el principi de no discriminació per motius de raça, sexe, religió, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altra circumstància personal i social, així com el principi de protecció de la joventut i de la infància.

 

4. Propietat intel·lectual

El lloc web d’Okodia – Grup traductor ha estat realitzat únicament i exclusivament pel seu titular i, per tant, té drets de propietat intel·lectual i industrial inherents.

 

5. Protecció de dades de caràcter personal

Per accedir a alguns dels serveis que Okodia ofereix a través de la seva pàgina web haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. D’acord amb allò que s’estableix a la Llei Orgànica de protecció de dades de caràcter personal 15/1999 del 13 de desembre, l’informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers d’Okodia amb la finalitat de prestar-li i oferir-li els nostres serveis, així com per oferir-li informació rellevant sobre novetats i serveis relacionats amb Okodia. Així mateix, l’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal de manera gratuïta tot enviant un correu electrònic a info@okodia.com o a l’apartat de correus 37007, 08011 Barcelona (Espanya).

 

6. Legislació aplicable i jurisdicció

L’Avís legal, la Política de privacitat, la Política de cookies i les Condicions Generals atribuïdes després de la sol·licitud de pressupostos i serveis professionals es regiran per la legislació espanyola. Okodia – Grup traductor, el seu titular legítim i l’usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls, se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona (Espanya).

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG

video okodia sidebar