Cas d’èxit en traducció SEO de pàgines web

Espanya

Construcció

Traducció SEO de pàgina web corporativa

Villar del Rey Natural Stones, SL, va ser creada l’any 2013 per joves empresaris extremenys per tornar a posar en valor les històriques i prestigioses pedreres de pissarra i granit negre de Villar del Rey, a la província de Badajoz.

La nostra empresa es troba a la localitat de Villar del Rey, a la província de Badajoz, i desenvolupa l’activitat tant en l’àmbit nacional com internacional, amb projectes realitzats a Madrid, Barcelona, Sevilla, València, Itàlia i Israel, entre d’altres.

“L’objectiu de la societat és explotar les pedreres, transformar i comercialitzar els seus productes de pissarra i de granit negre a nivell nacional i internacional.”

L’objectiu principal de Villar del Rey Natural Stones, SL, és contribuir al desenvolupament sostenible de la societat, posant a la seva disposició productes de la màxima qualitat de granit negre, pissarra i àrids i gestionant el negoci de manera que creï valor per a la companyia i alhora per a la societat, així com ser reconeguda com una de les empreses líders en el sector de la pedra natural d’alta qualitat per part dels seus clients, empleats, proveïdors i tots els grups d’interès relacionats amb l’activitat de la companyia. Aportar solucions de granit negre i pissarra per satisfer les demandes i tendències del mercat de pedra natural i d’àrids per al sector de la construcció.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Traducció SEO de la web amb una qualitat altíssima
  • Increment de visites a la nostra pàgina web en anglès
  • Augment considerable de clients potencials estrangers
  • Generació de nous pressupostos internacionals a través de la web

  Testimoni

  Abans de treballar amb Okodia, la nostra web només estava en castellà, i com que el nostre objectiu és tenir una projecció internacional molt rellevant, vam decidir tenir la web en anglès per poder arribar d'una manera més adequada als nostres clients potencials. Després de treballar amb Okodia, el nombre de visitants en la versió en anglès incrementa cada dia, i ja s’han posat en contacte amb nosaltres diversos clients potencials a través del formulari de la web i dels correus electrònics.

  L’experiència amb Okodia ha estat molt positiva. El que ens ha fet decantar-nos per ells en relació amb altres opcions ha estat la relació qualitat-preu i el posicionament SEO de la web, molt important per a nosaltres, ja que molts dels nostres mercats objectius es troben lluny físicament i és important tenir aquesta finestra que els permeti conèixer-nos.

  Carlos GataTècnic de comerç exterior

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA