Demana pressupost gratuït!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Aspirar a la felicitat i l’èxit és l’objectiu de molts professionals. Hi ha traductors professionals que es pregunten un cop rere l’altre si són feliços acceptant encàrrecs de tantes paraules per a demà passat o si haguessin tingut una vida millor d’haver triat una altra feina. A Okodia-Grup traductor no tenim dubtes que la nostra és la millor feina del món, per això et donem uns consells per ser un traductor feliç i gaudir de l’èxit dia a dia. 🙂

  Treballar per tenir èxit

  Per tenir èxit en el sector de la traducció, s’ha de ser bo. L’èxit no està implícit, també es requereixen habilitats de traducció. La felicitat és l’objectiu per a aquells que han aconseguit l’objectiu bàsic de ser un traductor reeixit: un flux constant de feina amb ingressos constants.

  Els traductors que es respecten a si mateixos no posen els seus clients en primer lloc més enllà del punt on això impacta en el seu propi nivell de vida. Tampoc cobren tarifes baixes ni aproven pràctiques de pagament dubtoses. Fer aquestes coses et portarà sentiments desagradables de pèrdua de l’autodeterminació i la independència: un sacrifici terrible quan és una cosa que tot professional independent hauria de ser lliure d’assaborir.

  Tenir temps per als teus amics i familiars és una cosa òbvia. Però i què més? Tens un esport favorit o una altra activitat d’oci? Si és així, has de reservar-te temps per gaudir dels grans beneficis de ser un traductor independent: llibertat financera i la capacitat de simplement fer un descans en qualsevol moment. Si vols aprendre una habilitat nova, ja sigui parlar un altre idioma, pintar amb aquarel·la o fer escalada, busca temps per a això.

  Una bona manera de garantir la felicitat a la feina és procurar minimitzar les frustracions diàries. Per a molts traductors això significa facilitar-te les coses fent servir eines que t’ajudin a la teva feina diària.

  Finalment, hauràs d’experimentar per tu mateix la felicitat de ser traductor, d’establir els teus propis objectius; aquests objectius determinaran el camí exacte que sigui adequat per a tu. Tot això, però, només són suggeriments.

  Deixa un comentari

  Si vols traduir les teves campanyes de comunicació...

  TENIM UN REGAL PER A TU

  En fer clic en l'enllaç acceptes la nota legal, política de privacitat i condicions generals