post populares idiomas

Els millors posts sobre idiomes i traducció per llegir aquest estiu

Ens trobem en ple estiu, quan totes les obligacions que arrosseguem durant l’any van cedint espai a l’oci i al descans. A Okodia seguim treballant amb entusiasme i en aquest post et presentem una recopilació d’articles que hem fet sobre llengua, idiomes i traducció que creem que t’informarà i t’entretindrà a parts iguals, i fins i tot et farà somriure.

A la piscina, a la platja o al bar de la platja, fes-li un cop d’ull als nostres millors posts sobre idiomes i traducció per llegir aquest estiu! Tuiteja-ho!

Estar de vacances no vol dir deixar d’alimentar el nostre coneixement o no haver de mantenir-nos actius intel·lectualment. Per sort, a l’estiu la lectura recupera el protagonisme perdut durant l’hivern en molts casos i és una de les aficions oblidades que solen recuperar-se durant les vacances. Segurament ja tindràs un munt de llibres esperant-te pacients en alguna prestatgeria, però pot ser abans et ve de gust donar un cop d’ull al nostre llistat dels millors posts sobre idiomes i traducció per llegir aquest estiu. Què? T’hi animes?

 

Per començar, si t’interessa la traducció de qualitat tant com a nosaltres, et proposem que llegeixis un parell d’articles en clau d’humor sobre alguns dels errors habituals del tan agosarat traductor de Google. Clica aquí per començar a llegir i no et perdis la segona part. Increïble però cert, lamentablement. Si encara et quedava algun dubte sobre els avantatges d’utilitzar la traducció humana per sobre d’algun programa o aplicació, esperem haver-te ajudat.

 

Si tens un momentet mentre prens el cafè del matí o després de dinar, potser et vingui de gust llegir un post sobre curiositats dels idiomes o repassar aquí aquells false friends que tenies gairebé oblidats. Mai se sap quan te’n trobaràs algun, com a la vida.

 

Has sentit parlar de la transcreació, però no saps exactament en què consisteix? Segurament et sonarà, però fins ara no has tingut temps o l’oportunitat d’investigar. És el moment, informa-te’n aquí.

 

El final de l’estiu arribarà, com a Verano Azul, i amb ell començaran els bons propòsits i els projectes per als propers mesos. Si estàs pensant en crear el teu propi negoci, hauràs de dedicar un temps a pensar quina serà la teva marca. En aquest article et presentem un parell de casos interessants i, si encara en vols més, podràs seguir llegint aquí i descobrir més exemples inspiradors.

 

Si ets dels que sempre volen estar a la última, hauries de comprovar si de debò és així llegint aquest post sobre novetats tecnològiques que arribaven aquest any. Hi ha alguna que encara no coneguis? Tampoc va malament que t’informis sobre alguns canvis que Adwords vol introduir i que, evidentment, estan relacionats amb l’idioma. El saber no ocupa lloc i els idiomes, igual que qualsevol tema relacionat, estan en un canvi i evolució constants.

 

A Okodia seguim treballant, oferint els nostres serveis professionals durant tot l’any i preparant continguts nous per al nostre blog. Deixa’ns acompanyar-te també durant les vacances!