traducción profesional

Els serveis de traducció professional, entre els més demandats l’any 2020

Hi ha qui creu que pel sol fet de parlar un nivell intermedi d’anglès es pot exercir de traductor per a qualsevol empresa o particular. Saber idiomes està bé si el que vols és comunicar-te amb una persona estrangera, però d’aquí a oferir els teus serveis com a traductor professional quan realment no ho ets… hi ha un gran pas. Sabies que un dels serveis professionals més demandats del 2020 serà el de la traducció professional? Te nexpliquem els motius.

La traducció professional és imprescindible per a les empreses

S’espera que el 2020 sigui, de nou, un any de recessió econòmica. Què suposa això? Doncs que les empreses de qualsevol àmbit han de començar a preparar-se per al pitjor. Si hi ha recessió econòmica, és probable que la competència entre les empreses augmenti, per la qual cosa no voldran arriscar-se a perdre clients per culpa de la recessió. Així que una de les parcel·les que els ajudarà a mantenir un cert estatus, sobretot amb els clients internacionals, és recórrer a un servei de traducció professional per mantenir aquesta visibilitat que tant necessitaran.

Esmenar errors

A tothom li agraden els mems. Quantes vegades has rigut amb un mem de traducció? Segur que moltíssimes! No obstant això, el que està bé per passar una bona estona ha de ser corregit. Els serveis de traducció professional que ofereix una agència de traducció són la millor manera de corregir aquests errors de traducció turística, de traducció web o de traducció mèdica perquè quan es requereix professionalitat en l’àmbit dels idiomes allà ha d’estar el traductor professional i lany 2020 seran més necessaris que mai degut a l’auge dels traductors automàtics i dels errors imperdonables que causen.

L’especialització serà la clau

Un bon traductor professional és aquell que s’especialitza en un o dos idiomes, com més especialitzat estigui, millor per a la tasca que té entre mans. Sens dubte, un altre motiu de pes pel qual els serveis de traducció professional d’agències com Okodia, on hi ha traductors especialitzats, han de figurar entre els més demandats per al 2020.