¡Pide presupuesto gratis!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Agafa les maletes i marxem! És hora de prendre’ns uns dies de descans, agafar noves idees i oxigenar una mica el cervell. Tots els professionals ho necessiten de tant en tant, però el cas dels traductors professionals és especial. A vegades tenim la sensació que un traductor es passa tot l’any viatjant. Si es dedica a la traducció turística, coneix destinacions en els quals potser no ha estat abans i si és d’una altra branca d’especialització com pot ser la traducció de pàgines web, també, «recorrerà» el món i les diverses cultures sense sortir de casa. Però aquesta vegada us proposem fer la maleta i visitar a les millors destinacions de vacances per a traductors.

  D’urbs i topònims

  Els traductors adoren els idiomes i també són uns apassionats dels viatges. Una de les millors destinacions de vacances per a traductors és Llanfairpwllgwyngyll. Tranquil, no hem perdut la xaveta. No t’agraden els reptes? Doncs aquí en tens un! (primer hauràs de descobrir com es pronuncia). Es tracta d’una de les destinacions de vacances per a traductors perquè és molt curiosa, allunyada de les ciutats més típiques i massificades. És un poblet situat al nord de Gal·les que té el rècord Guiness per ser el topònim més llarg que hi ha al món. T’atreveixes a viatjar-hi?

  28 llengües en unes vacances

  Les vacances són per desconnectar, però també per obrir-se al món. Els traductors poques vegades desconnecten, però potser ho faran una miqueta si visiten Nova Caledònia, una illa a l’Oceà Pacífic en la qual es parla francès, però on també és freqüent trobar habitants que parlen fins a 28 llengües diferents. Si desconnectes és perquè alguna en desconeixes! L’experiència ja la converteix en una de les millors destinacions de vacances per a traductors.

  A la recerca de les runes

  Pot semblar que Estocolm és una destinació a l’ús per anar de vacances. I ho seria si no fos perquè això depèn del pla que es porti quan es visita. Als amants dels idiomes els encantarà anar al Museu d’Història i veure la pedra de Kylver, una roca del segle V que recull 24 runes de l’alfabet Futhark.

  Què ens en dius? Et ve de gust visitar alguna de les millors destinacions de vacances de traductors per desconnectar uns dies?

   

  Marketing

  Autor Marketing

  More posts by Marketing
  ca