Demana pressupost gratuït!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Arriba un nou any i es renova l’esperança. L’esperança que els 12 mesos siguin millors que els que hem viscut l’any 2020. L’any que deixem enrere ens ha fet adonar de moltes coses: d’apreciar el que importa de debò i de donar-li una major rellevància a qüestions internacionals. És per això que 2021 es convertirà en l’any de la traducció professional. Vols descobrir quines seran les més demandades? Segueix llegint!

  Medicina, vacunes, malalties

  2020 ens ha fet adonar de com una pandèmia pot alterar la nostra vida en qüestió de segons. A l’hora d’informar sobre temes mundials, com pot ser el desenvolupament de la covid-19 o de novetats sobre la vacuna, els traductors professionals tenen un paper essencial. Essencial en el sentit que a través de la traducció mèdica s’han pogut comunicar al món els beneficis i efectes secundaris de les vacunes. Per això, aquesta especialitat en l’àmbit de la traducció professional serà imprescindible el 2021. I és que, com diem habitualment, la traducció mèdica també salva vides.

  Oportunitats en altres països

  La pandèmia ha provocat una crisi econòmica a nivell mundial sense precedents. Potser en el mateix país sigui una mica més complicat trobar una solució o sortida laboral. Però… i a l’estranger? Pandèmies com la de la covid-19 ens fan adonar també que el comerç electrònic ens obre una infinitat d’oportunitats laborals. I si intentem obrir mercat en altres països com França, Alemanya o fins i tot als Estats Units? La traducció professional serà més que imprescindible per aconseguir comunicar les noves idees de negoci fora de les nostres fronteres.

  El web sempre necessitarà la traducció professional

  Empreses i particulars es desviuran per aconseguir una traducció professional de la seva pàgina web. Sabies que el trànsit d’una pàgina web es pot duplicar si els continguts també estan traduïts a altres idiomes? Estem segurs que el 2021 serà l’inici de la recuperació, de manera que moltes empreses i particulars que tinguin pàgines web voldran forjar-se un lloc en el món mitjançant la traducció web. I recórrer a una agència de traducció professional serà la millor manera de fer-ho.

  Així doncs, el 2021 la traducció mèdica, la traducció web i els serveis de traducció per a empreses seran els més demandats. Estàs d’acord amb nosaltres?

   

  Rocío González

  Autor Rocío González

  Més entrades de. Rocío González