¡Pide presupuesto gratis!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Ens trobem a l’era del vídeo. Les pel·lícules, els vídeos d’empresa, els continguts audiovisuals que et passen per Internet… tots existeixen per diferents motius: vendre més, entretenir i fins i tot ensenyar. I segur que has vist molts vídeos que s’han fet en altres països i que gràcies a un traductor professional han arribat fins a tu. Saps que la traducció audiovisual et pot beneficiar? Ara mateix et descobrim com.

  Els continguts audiovisuals són els que mouen el món. Centenars d’empreses disposen d’arxius propis i aliens que d’una forma o una altra necessiten la traducció audiovisual. Una de les més requerides en aquests casos és la transcripció audiovisual. Et preguntaràs per què: precisament perquè quedi constància per escrit del contingut dels vídeos.

  Per què recórrer a la transcripció audiovisual

  En el procés de la transcripció de vídeo, cal tenir en compte diversos elements: la naturalesa de la transcripció, la temàtica, les persones que intervenen en el vídeo, el seu accent, la claredat de l’àudio o la terminologia; tot això converteix la transcripció de vídeo en un mètode complicat i laboriós que només poden dur a terme els professionals nadius de cada idioma.

  La traducció audiovisual, en aquest cas la transcripció de vídeo, pot ajudar a la teva empresa a generar text que sigui llegible per als cercadors d’Internet, de manera que et permetrà posicionar molt millor el teu negoci.

  Al seu torn, a través de la traducció audiovisual també es pot millorar la comprensió que els estrangers poden tenir de qüestions rellevants del teu negoci, amb la qual cosa incrementaràs l’abast de les teves publicacions.

  D’altra banda, si recorres a un traductor professional per als teus continguts audiovisuals, podràs aprofitar i subtitular els teus continguts audiovisuals als idiomes que necessitis i així podràs accedir a un mercat més gran.

  Amb la transcripció audiovisual enriquiràs també el teu contingut, de manera que està més que garantit que la teva empresa traurà profit de la traducció audiovisual.

   

  Marketing

  Autor Marketing

  More posts by Marketing
  ca