¡Pide presupuesto gratis!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Segur que has sentit parlar molt de la traducció web. Sabies que la traducció professional del teu contingut pot fer-te incrementar el trànsit de la teva pàgina? Parlar amb els consumidors en la seva llengua és important per una varietat de raons i no es tracta només de “connectar-se” amb un públic internacional.

  La traducció de diversos elements clau de la teva pàgina web pot augmentar dràsticament el trànsit web internacional, ja que Google qualifica el teu lloc com apropiat i aplicable als motors de cerca locals. Més del 70 % dels consumidors tenen més probabilitats de comprar un producte si tenen la informació en el seu idioma nadiu.

  Investigació de mercat en la traducció web

  El primer que has de fer és recórrer a una empresa de traducció perquè s’encarregui de manera professional de la tasca.Els traductors professionals s’encarregaran de traduir els elements centrals del teu lloc o botiga web a un idioma.

  Després, investiga i analitza el comportament dels visitants en aquestes noves pàgines durant els següents 60 dies. Això et donarà un model sòlid per saber si has abordat adequadament les necessitats del teu públic objectiu. També li donarà a Google l’oportunitat de tornar a rastrejar/reindexar teu lloc i podràs comparar les diferències entre les pàgines antigues i la traducció del teu lloc web.

  Traducció web del blog

  Google es mou cada vegada més cap al reconeixement i la recompensa de contingut de qualitat. Així doncs, la traducció web és una oportunitat excel·lent per apropar-te al teu mercat actual. El màrqueting de continguts en forma de blogs, informes, eines gratuïtes i documents tècnics és una manera excel·lent d’augmentar el trànsit orgànic i això no canvia tampoc a l’estranger.

  De la mateixa manera, si has traduït teu lloc web, no oblidis fer el mateix amb el contingut que comparteixes a les xarxes socials. Tingues en compte que si atraus un públic internacional, el millor és donar-li el contingut en diferents idiomes.

   

   

  Marketing

  Autor Marketing

  More posts by Marketing
  ca