Benvingut/da a Okodia, la teva agència de traducció a Madrid.

“Professionals en tots els sentits. Treballen ràpid i bé, sense posar cap problema. Sempre que necessitem els seus serveis, treballarem amb ells sense dubtar-ho.”

Sara EgeaCP Works
 • Traductors nadius amb experiència
 • Preus ajustats i transparents
 • Control de qualitat garantit
 • Lliuraments puntuals i sense retards

Veure vídeo grup Okodia

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  , Agència de traducció a Madrid
  , Agència de traducció a Madrid
  , Agència de traducció a Madrid
  , Agència de traducció a Madrid
  , Agència de traducció a Madrid
  , Agència de traducció a Madrid

  Si buscaves una agència de traducció a Madrid has arribat a el lloc adequat perquè el nostre equip de  traductors professionals d’Okodia a Madrid fa anys que presta serveis de traducció i interpretació especialitzada tant a empreses de totes les mides com a particulars. Què fa que Okodia destaqui de la resta d’agències de traducció de Madrid? T’oferim 5 raons molt poderoses:

  • Només treballem amb traductors nadius en tots els idiomes del món, des dels més habituals com l’anglès, el francès o l’alemany fins als no tan habituals i que darrerament es demanen molt, sobretot en el sector comerç electrònic i turisme, com el rus, el turc, el xinès o l’àrab. A més, també disposem de traductors especialitzats en llengües menys demandades, com el ioruba, el suahili, el maori… i tenim un equip complet de traductors jurats a Madrid disposats a ajudar-te amb les traduccions certificades.
  • Experiència real i demostrable en totes les disciplines de la traducció i interpretació:  traducció mèdica i farmacèutica, traducció de màrqueting, comercial i publicitària, traducció de cosmètica i productes naturals, traducció tècnica, traducció legal i jurada, etc. Formem equips de treball entre el nostre equip de traductors, de manera que tenim traductors nadius professionals especialitzats en cadascuna d’aquestes àrees de traducció. Per això som una de les millors agències de traducció a Madrid.

  Okodia – Grup traductor (Madrid)

      C/ Pizarro 17, Apdo. 18029 – 28004 Madrid

     +34 91 005 23 52

     madrid@okodia.com

     De dilluns a divendres de 09:00 a 18:00.

  • Qualificació i experiència en traducció de pàgines web, comerç electrònic i SEO. En els nostres serveis de traducció a Madrid disposem d’un departament especialitzat en una de les traduccions més demandades pel sector comerç electrònic tan puixant. Si tens una botiga virtual, una pàgina web corporativa, un blog o estàs pensant en internacionalitzar els teus productes i serveis a d’altres països via internet, necessitaràs un soci lingüístic que domini els llenguatges de programació principals, els CMS més treballats i coneixements profunds de SEO, un qüestió d’altíssima importància per a la nostra empresa de traducció a Madrid per la seva gran importància en el posicionament orgànic amb Google, Bing i altres cercadors.
  • Cartera àmplia i multidisciplinària de clients: amb el pas dels anys, l’oficina de la nostra empresa de traducció de Madrid ha anat sumant més i més clients de totes les mides, des d’empreses multinacionals fins a petites i mitjanes empreses. Som l’agència de traducció i interpretació preferida de centenars d’empreses petites, mitjanes i grans de nombrosíssims sectors diversos i que confien en nosaltres per quatre motius principals: som eficaços, ràpids i àgils, professionals i econòmicament raonables. Vols llegir alguns dels comentaris dels clients de la nostra empresa de traducció a Madrid? Fes clic aquí i descobreix per què destaquem entre les empreses de traducció de Madrid.
  • Tarifes competitives, justes i ajustades: la nostra agència de traduccions no ofereix serveis low-cost, som una empresa de traducció i interpretació que ofereix uns pressupostos de traducció veritablement ajustats de manera que sempre obtinguis la millor qualitat. Som sincers: si busques el preu més econòmic de mercat, no som la teva agència de traducció; si busques la millor qualitat a un cost raonable, llavors sí que som el que busques. Comprova-ho tu mateix, calcula el retorn de la inversió de la teva propera feina de traducció professional i encarrega el teu projecte de serveis de traducció a Madrid. T’oferim un pressupost de traducció sense cues ni esperes, just, ajustat, competitiu i adaptat de veritat a les teves necessitats reals. Vols comprovar-ho? T’hi esperem!
  • I si necessites treballar amb la nostra oficina a Barcelona, visita la nostra pàgina específica en aquesta ciutat.
  agencia de traduccion en madrid