Traducció tècnica

“Treballem amb Okodia des de fa 1 any i compleixen tots els nostres requisits:

professionalitat, rapidesa i qualitat, a més d’un bon preu. Després

de treballar amb moltes altres empreses, hem trobat la millor.

Gretel Saleta, ITV Ice Makers

Traductors tècnics nadius professionals

Tarifes exactes i sense sorpreses

Garantia de qualitat assegurada

Lliuraments puntuals i sense retards

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS:

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG

Saps que no es tradueix de la mateixa manera un fullet d’especificacions d’una retroexcavadora que la memòria de qualitats d’una urbanització?

Hi ha una gran quantitat de sectors professionals amb característiques terminològiques pròpies: des d’instruccions de maquinària, passant per l’arquitectura, l’automoció i fins la construcció o les energies renovables, per parlar-ne d’algunes.

Cada sector és completament diferent: la forma d’ expressar-se, el públic al qual es dirigeix, els diferents camps d’actuació de cadascun o l’argot professional propi que té cada sector industrial en són només uns exemples.

Si tu tens moltíssima cura amb tots els teus treballs tècnics, no creus que has d’exigir el mateix de les traduccions tècniques que necessites? Són la teva carta de presentació internacional, i no les hauries descuidar. Les traduccions tècniques requereixen una execució especial per part de traductors tècnics professionals que comptin amb una experiència sòlida en el teu sector industrial.

A Okodia – Grup traductor ho tenim molt clar. El nostre equip de traduccions tècniques que s’encarregarà de treballar en els teus documents específics compta amb:

 • Un coneixement profund i concret del teu argot professional, del llenguatge propi del teu àmbit de treball.
 • El suport de professionals especialitzats en la revisió de textos tècnics.
 • El suport d’un coordinador de projectes que s’ocuparà que treguis el màxim profit del teu projecte i que rendibilitzarà tant els temps d’execució com el pressupost final.

“Hem tingut una experiència molt bona amb Okodia. Han estat molt ràpids i la traducció ha estat de gran qualitat. La comunicació ha estat molt còmoda i el preu ajustat al mercat. Sens dubte, els tornaria a contactar per a d’altres ocasions. Molt recomanables.

Míriam Valdelvira (Atípics – Incubadora de projectes emprenedors)

plus.google.com/+Okodia/about

Cadascun dels traductors professionals d’Okodia – Grup traductor estan especialitzats en els sectors tècnics més importants, com:

 

Traduccions tècniques per al sector de l’automoció

Les traduccions professionals multilingües que Okodia fa per al sector de l’automoció:

 • Fiables, exactes i rigoroses: revisades per un tècnic especialitzat extern al procés de traducció.
 • Adaptades al nivell formatiu del consumidor final dels textos (mecànics, tècnics, venedors, compradors…).
 • Rendibles: perquè treballem amb material de referència i glossaris de termes especialitzats que redueixen els temps de treball i els pressupostos d’una forma progressiva.

Per a les necessitats específiques de traducció de les empreses relacionades amb el sector de l’automoció (proveïdors de matèries primeres, investigació de components, fabricants de vehicles, distribuïdors de recanvis, tallers, concessionaris, etc.). Okodia – Grup traductor té una solució: traduccions tècniques fiables que compleixen amb totes les normes de qualitat i rendibilitzen la inversió.

Arquitectura i construcció

Estudis d’arquitectura, empreses de construcció, empreses d’electricitat, fontaneria o pintura, companyies d’assegurances, empreses de prevenció de riscos laborals… La quantitat de professionals que intervenen en el sector de l’arquitectura i la construcció és tan àmplia com la documentació que generen: presentacions, manuals d’identitat corporativa o formació contínua, materials de formació en prevenció de riscos laborals, estudis urbanístics i de planificació, plecs tècnics, memòries de construcció, sol·licitud de llicències, contractes i acords, sol·licitud de suport financer…

En aquests moments, la gran quantitat de països emergents és el millor escenari econòmic per internacionalitzar-se en aquest sector.

Si creus que:

 • La teva empresa necessita ampliar la cartera de clients per mantenir la competitivitat.
 • La teva empresa ofereix uns serveis de qualitat punters en el teu sector.
 • La teva empresa obtindria beneficis si aconseguís treballar en els mercats estrangers.
 • La teva empresa pot ser més rendible del que és actualment.

És el moment d’actuar, d’obrir mires i presentar ofertes més enllà de les teves fronteres. Com? Comptant amb el suport imprescindible d’un partner especialitzat. Okodia – Grup traductor és el teu equip de professionals especialitzats que treballen braç a braç amb la teva empresa per aconseguir que la teva imatge a l’exterior obtingui la rendibilitat que necessites en el menor temps possible.

Vols que t’ajudem? Explica’ns el teu projecte.

Traduccions tècniques per a telecomunicacions

Un dels sectors que tenen més necessitat d’actualització i millora per tal de poder competir és el sector de les telecomunicacions. Com ja saps, la teva empresa competeix amb organitzacions molt més grans que disposen d’uns recursos gairebé il·limitats. Quins són dos dels teus avantatges competitius? L’especialització i la personalització de productes i serveis.

Els teus productes i serveis tenen una qualitat igual o superior als més demandats. Tu ho saps, els teus treballadors ho saben, però ho sap el teu client final? Aquest client que vol conèixer els teus productes, però que viu a la Xina, l’Índia o Rússia.

És a dir, si saps que:

 • Els teus productes i serveis són d’alta qualitat, iguals o millors que els d’altres empreses.
 • Ofereixes un servei personalitzat, adaptat a les necessitats reals dels teus clients.
 • Les teves tarifes són tan ajustades i competitives com ho permeten les teves xifres.
 • La teva empresa compta amb els millors professionals en telecomunicacions, professionals que aporten un valor afegit a la teva oferta.

Els teus coneixements tècnics et permeten arribar fàcilment als nínxols de mercat de diversos països. Els nostres coneixements en traducció et permeten comunicar-te amb aquests mercats en l’idioma que necessites.

Comptar amb un partner professional com Okodia t’aportarà un valor immediat: la teva empresa parlarà l’idioma dels teus clients, siguin on siguin.

A què esperes per abordar un procés d’internacionalització rendible?

Energies renovables

Sabies que un simple error de traducció pot suposar unes pèrdues econòmiques de milers de milions d’euros? Empreses energètiques, consultores de mediambientals, bufets d’advocats… El fort sector de les energies renovables és, potser, un dels que més documentació genera. Són documents especialitzats que tenen una terminologia pròpia i un vocabulari que només un traductor especialitzat és capaç de conèixer i dominar.

 • Si la teva empresa necessita ampliar i consolidar la cartera de clients internacionals.
 • Si la teva empresa està subjecta a canvis legislatius continus, tant nacionals com internacionals, canvis que s’han de reflectir en la documentació que generes.
 • Si la teva empresa vol continuar essent un referent en el sector i superar una competència que cada dia és més activa.
 • Si la teva empresa vol seguir fent un treball net amb el medi ambient i rendible per al flux de caixa.

Okodia – Grup traductor posa a disposició de la teva empresa un grup de traductors nadius especialitzats en el sector de les energies renovables. Persones del teu mateix sector que coneixen l’argot i saben com comunicar-lo d’una manera senzilla, directa i rendible.

T’ajudem a rendibilitzar al màxim la inversió de la teva empresa.

Enginyeria civil

En els darrers 5 anys hem vist com el sector de l’enginyeria civil s’ha reinventat. Empreses que abans eren locals han fet el salt i es presenten a ofertes i licitacions internacionals. Busquen i troben el seu nínxol de mercat en països en vies de desenvolupament, llancen projectes grans i ambiciosos en què intervenen professionals de diferents branques laborals, inverteixen temps i milers d’euros en posicionar-se en places llunyanes, països amb una cultura, legislació i forma de treballar completament diferent als quals estaven acostumats.

Si vols que:

 • La teva empresa torni a ocupar les primeres posicions del sector.
 • Els teus professionals, socis i inversors tornin a rebre els beneficis econòmics de fa anys.
 • La teva empresa torni a ser tan rendible com era abans de la crisi.

Tens una solució a l’abast de la mà: internacionalitzar els teus productes i serveis amb una inversió fonamental: la traducció tècnica professional.

A Okodia – Grupo traductor no només traslladem els teus textos d’un idioma a un altre. T’oferim un servei complet de localització. Els nostres traductors nadius especialitzats no només coneixen el vocabulari de la seva llengua materna sinó la indústria específica i la cultura local dels seus països d’origen. Com bé saps, el secret no està només en “traduir”, sinó en “traduir bé”. I Okodia sap com fer-ho bé.

Química

Si hi ha un sector que estigui present en pràcticament tots els àmbits de la vida diària és el sector químic. Des de l’aigua que bevem fins els medicaments que utilitzem, passant per la roba, les joguines, els electrodomèstics, els productes de neteja i bellesa, i els complements alimentaris… L’anomenada “the trillion industry” mou a l’any centenars de milions d’euros, però també té una forta responsabilitat: la salut i el benestar dels consumidors finals dels seus productes.

Si creus que la teva empresa hauria de:

 • Formar part de la “trillion industry”.
 • Superar la forta competència dels països emergents.
 • Projectar al mercat una imatge d’organització compromesa amb el medi ambient, la seguretat i la salut dels teus clients.
 • Obtenir millors resultats econòmics en les seves inversions internacionals.
 • Ser més rendible.

Okodia t’ofereix la seva àmplia experiència per ajudar a la teva empresa en les traduccions especialitzades sobre química. Posem a la teva disposició traductors certificats en diferents països, persones especialitzades en les diverses branques del sector químic que traslladaran els continguts dels teus documents de la teva llengua a l’idioma matern dels teus clients. Anglès, francès, alemany, rus, xinès, àrab, danès, finlandès… Una traducció professional, seriosa i rigorosa que donarà un valor afegit al teu treball i a la teva inversió.

En resum:

Estudis d’arquitectura, empreses constructores, empreses immobiliàries, promotores immobiliàries, fabricants de materials de construcció, empreses de restauració, dissenyadors d’interior… Com et dicta l’experiència, el teu sector industrial, a més de gestionar una terminologia pròpia, té unes normes d’estil, una forma de redacció molt particular. Aquest llenguatge propi, aquesta manera de dir les coses, es complica encara més per la importància que tenen els continguts textuals i per la varietat i el nombre d’empreses que intervenen en un mateix projecte.

Saps quins són els avantatges que té comptar amb unes bones traduccions tècniques, i per què els tècnics i els enginyers prefereixen un llenguatge directe, clar i transparent?

 • A les instruccions de maquinària i manuals: estalvia temps i costos amb traduccions exactes. Estalvia aturades en el ritme de treball i reparacions innecessàries.
 • Als processos de treball: incrementa la comprensió de les instruccions i els mètodes de l’equip humà. Facilita els fluxos de treball. Millora la productivitat dels teus empleats.
 • A les memòries tècniques: quadra els plans econòmics i evita els errors en la imputació de partides pressupostàries.

Com suposaràs, aquests i altres avantatges adquireixen una importància especial en els processos d’internacionalització i en els treballs en països que no parlen el teu idioma.

 

Vols que estudiem el teu projecte i et donem més raons de pes per comptar amb Okodia – Grup traductor?

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG