Per què confiar en Okodia

El motiu principal és que, com tu mateix pots comprovar, Okodia – Grup traductor és l’agència preferida d’una àmplia varietat de clients en sectors diferents. Des de grans empreses, passant per pimes, emprenedors i clients particulars; tots confien els seus projectes en el nostre equip de traductors professionals.

Ja saps per què ho fan? Pots comprovar-ho tu mateix en les seves pròpies paraules. Aquestes són algunes de les raons per les quals trien Okodia entre la resta d’agències de traducció: plus.google.com/+Okodia/about

“Un servei ràpid i bo. Sense complicacions, simplement amb l’objectiu de fer la feina. Comunicació per correu electrònic i servei realitzat online. Bon preu (per Barcelona)! Confien en tu i, de la mateixa manera, tu també confies en ells, clar. I per un bon motiu! Es nota que és un servei realitzat per professionals amb sentit comú i un enfocament professional. Gràcies!”

Emine Vala

plus.google.com/+Okodia/about

Quines solucions t’ofereix Okodia – Grup traductor:

SOLUCIÓ 1: Millora de la teva internacionalització.

Tot i que cada sector laboral és únic i diferent, tots tenim alguna cosa important en comú: compartim el mateix escenari econòmic, les mateixes dificultats per posicionar-nos i mantenir una presència forta en un mercat globalitzat.

Com la teva, hi ha una gran quantitat d’empreses que troba cada dia una solució viable fora de les nostres fronteres. Indonèsia, Sri Lanka, Filipines, Colòmbia, Perú, Etiòpia, Bangla Desh, Kenya, Zàmbia o Tanzània són deu dels països amb una economia anomenada “emergent”, un nínxol de mercat en el qual les empreses espanyoles —la teva empresa— poden i s’han d’introduir.

Així, treballant amb Okodia, soluciones ràpidament les principals traves per aconseguir captar aquests milions de clients potencials:

1. Tenim un coneixement real de la cultura i la idiosincràsia de cada país.

2. Coneixem perfectament l’idioma en què vols vendre.

Comptar amb un partner com Okodia – Grup traductor solucionarà d’una revolada aquests dos problemes, ja que:

1. Disposem dels millors traductors nadius en l’idioma en què vols vendre. Està demostrat que oferir els teus productes en l’idioma matern dels clients augmenta considerablement les vendes. Per això tornen els nostres clients.

2. El nostre equip de traducció treballa en més de 40 idiomes. Per aquest motiu aconsegueixes presència mundial en un sol pas.

SOLUCIÓ 2: Les teves necessitats concretes: les nostres solucions específiques, personalitzades.

Si cada persona és un món, cada empresa és un univers. A Okodia – Grup traductor som molt més que un simple proveïdor de serveis: ens impliquem realment en el teu projecte, analitzem les teves necessitats des d’un punt de vista realista i, amb els peus a terra, et proposem solucions concretes a necessitats específiques. A Okodia no teoritzem: fem i resolem.

Un dels trets que més valoren els clients de la nostra empresa és el nivell de personalització i compromís. A Okodia, la teva empresa no és un número, sinó un nom amb cognoms. Som persones i treballem per a persones. No som un “ens”, som un equip de professionals que treballa pensant en primera persona: la teva.

Agències d’assegurances, entitats bancàries, assessories, agències de comunicació, empreses de telecomunicacions, despatxos d’advocats, clíniques dentals, centres de bellesa, perruqueries canines, veterinaris, botigues, despatxos d’advocats, empreses constructores, estudis d’arquitectura… Cada empresa, cada professional del nostre país té una necessitat comuna: créixer i consolidar-se en el mercat. Okodia – Grup traductor té un valor: és el partner lingüístic que coneix el teu client final i sap traduir els teus missatges amb rapidesa, professionalitat i tarifes competitives.

Ja n’estàs segur? Escriu-nos i comprova-ho tu mateix.

En resum, si la teva empresa:

  • Vol optimitzar la inversió que fa en els seus projectes internacionals.
  • Necessita rendibilitzar el pressupost que dedica a la traducció dels seus productes i serveis.
  • Vol entrar amb èxit en els mercats dels països emergents.
  • Vol obtenir la rendibilitat màxima amb els turistes estrangers que visiten el nostre país.
  • Necessita ampliar la cartera de clients amb persones i empreses que parlen altres idiomes.
  • Té qualsevol altre motiu per parlar altres idiomes.

Acabes de trobar la millor solució de traducció: Okodia- Grup traductor te la ofereix ara mateix. Tu només has de donar el primer pas; els altres els farem junts.

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG