Per què confiar en okodia?

El motiu principal és que, com tu mateix pots comprovar, Okodia – Grup traductor és l’agència preferida d’una àmplia varietat de clients en diferents sectors. Des de grans empreses, passant per pimes i emprenedors fins als clients particulars, tots confien els seus projectes en el nostre equip de traductors professionals.

Ja saps per què ho fan? Pots comprovar-ho tu mateix, en les seves pròpies paraules, algunes de les raons per les quals trien Okodia entre la resta d’agències de traducció.

Veure vídeo

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Què diuen de nosaltres

  Bon servei i ràpid. Sense complicacions, simplement amb l’objectiu de fer la feina. Comunicació per correu electrònic i servei realitzat en línia. Bon preu (per a Barcelona)! Confien en tu i, de la mateixa manera, tu també confies en ells, naturalment. I per un bon motiu! Es nota que és un servei realitzat per professionals amb sentit comú i un enfocament professional. Gràcies!

  Emine Vala
  Solució 01

  Millora de la teva internacionalització.

  Tot i que cada sector laboral és únic i diferent, tots tenim alguna cosa important en comú: compartim el mateix escenari econòmic, les mateixes dificultats per posicionar-nos i mantenir una presència forta en un mercat globalitzat.

  Com la teva, una gran quantitat d’empreses troben cada dia una solució viable fora de les nostres fronteres. Indonèsia, Sri Lanka, Filipines, Colòmbia, Perú, Etiòpia, Bangla Desh, Kenya, Zàmbia o Tanzània són deu dels països amb una economia anomenada “emergent”, una veta de mercat que les empreses espanyoles —la teva empresa—, poden i han d’aprofitar.

  Així, treballant amb Okodia, soluciones ràpidament les traves principals per aconseguir captar aquests milions de clients potencials:

  1. Tenim un coneixement real de la cultura i la idiosincràsia de cada país.
  2. Coneixem perfectament l’idioma en què vols vendre.

  Comptar amb un partner com Okodia – Grup traductor solucionarà de cop aquests dos problemes, ja que:

  >> Disposem dels millors traductors nadius en l’idioma en què vendràs. Està demostrat que oferir els teus productes en l’idioma matern dels teus clients augmenta considerablement les vendes. Per això els nostres clients tornen.

  >> El nostre equip de traducció treballa en més de 40 idiomes. Per això aconsegueixes presència mundial en un sol pas.

  Solució 02

  Les teves necessitats concretes, les nostres solucions específiques, personalitzades.

  Si cada persona és un món, cada empresa és un univers. A Okodia – Grup traductor som molt més que un simple proveïdor de serveis: ens impliquem realment en el teu projecte, analitzem les teves necessitats des d’un punt de vista realista i, amb els peus a terra, et proposem solucions concretes a necessitats específiques. A Okodia no teoritzem: fem i resolem.

  Un dels trets que més valoren els clients de la nostra empresa és el nivell de personalització i compromís. A Okodia la teva empresa no és un nombre més, és un nom amb els seus propis cognoms. Som persones i treballem per a persones. No som un “ens”, som un equip de professionals que treballem pensant en primera persona: en la teva.

  Agències d’assegurances, entitats bancàries, assessories, agències de comunicació, empreses de telecomunicacions, despatxos d’advocats, clíniques dentals, centres de bellesa, perruqueries canines, veterinaris, botigues, despatxos d’advocats, empreses constructores, estudis d’arquitectura… Cada empresa, cada professional del nostre país té una necessitat comuna: créixer i consolidar-se al mercat. Okodia – Grup traductor té un valor, el de ser el partner lingüístic que coneix el teu client final i sap traduir els teus missatges amb rapidesa, professionalitat i tarifes competitives.

  Ja estàs convençut? Escriu-nos i comprova-ho tu mateix.

  , Per què confiar en okodia

  En resum, si la teva empresa:

  • Vol optimitzar la inversió que realitza en els seus projectes internacionals.
  • Necessita rendibilitzar el pressupost que dedica a la traducció dels seus productes i serveis.
  • Vol entrar amb èxit als mercats dels països emergents.
  • Vol obtenir la màxima rendibilitat amb els turistes estrangers que visiten el nostre país.
  • Necessita ampliar la seva cartera de clients amb persones i empreses que parlen altres idiomes.
  • Té qualsevol motiu pel qual parlar altres idiomes.

  Llavors acabes de trobar la millor solució de traducció: Okodia – Grup traductor t’ho ofereix ara i aquí. Tu només has de donar el primer pas; la resta del camí el farem junts.

  “Molt professionals. La traducció va ser ràpida i dedicada, es van assegurar de representar el llenguatge específic del camp professional dels productes, etc. Repetirem.”

  Horticola de Pedralbes-

  +50 milions de paraules traduïdes en
  75 idiomes diferents

  Demana pressupost