Okodia – Qui som

Els cognoms d’Okodia són “Grup traductor”. Aquestes dues paraules defineixen molt bé l’essència del teu proper partner de traducció:

1- Grup: avui tens una necessitat puntual que és traduir a l’anglès aquests textos tan importants per a la teva empresa, però demà, quan necessitis traduir a francès, alemany o italià, Okodia també t’ajudarà. Com?

Som el teu equip externalitzat de traductors, el teu partner professional que s’encarregarà sempre de les teves traduccions, sigui quin sigui l’idioma final de traducció que necessitis. Amb Okodia – Grup traductor tens un servei global a la teva mida que escolta les teves necessitats i t’aporta solucions concretes.

2- Traductor: en una societat cada dia més interconnectada i globalitzada, traduir els textos corporatius de la teva empresa a altres idiomes s’ha convertit en una necessitat. I traduir-los bé és una obligació. Al cap i a la fi, és la teva imatge.

Internacionalitzar significa contactar amb mercats mundials, traduir vol dir ampliar negoci, traduir bé significa incrementar beneficis.

Okodia és el teu partner especialitzat en serveis de traducció. Som experts en diverses disciplines, i el nostre equip (el teu equip), traductors i lingüistes nadius, aportarà tant els seus coneixements com la seva experiència lingüística per optimitzar al màxim el missatge que enviaràs al teu mercat: si els teus textos són professionals, també ho han de ser les teves traduccions.

“Fa dos anys que treballem amb el Grup Okodia amb les traduccions de tots els desenvolupaments dels nostres clients, i només hi tinc paraules d’agraïment. Durant tot aquest temps han sabut adaptar-se a cada client i negoci, han complert en tot moment els terminis establerts i han obtingut uns resultats d’una qualitat excel·lent. Aprofitem l’avinentesa per agrair l’atenció que sempre ens donen, sempre tan ràpida i amable. Gràcies, Okodia!”

Miguel Fernández Tarjuelo (Tic Revolution)

plus.google.com/+Okodia/about

Transparència, confiança, agilitat, experiència, flexibilitat, cooperació i professionalitat: són set els adjectius que resumeixen a la perfecció l’essència d’Okodia – Grup traductor.

  • Transparència: la clau d’un treball clar. Des del primer dia coneixes les nostres tarifes, terminis i condicions. Amb Okodia no tindràs cap “lletra petita”.
  • Confiança: som els teus socis estratègics i, per aquest motiu, compartim els teus èxits. Confiem en el teu projecte de la mateixa manera que tu confies en el nostre saber fer professional. Els teus beneficis són els nostres.
  • Agilitat: el temps és or, tant el teu com el nostre. Les teves traduccions estaran acabades a temps, en el moment just que les necessitis.
  • Experiència: el know-how del nostre equip de traductors al servei del teu projecte; anys d’experiència que milloren la productivitat i rendibilitat de les teves traduccions.
  • Flexibilitat: necessites solucions personalitzades, que s’adaptin gairebé diàriament a nous reptes i necessitats, canvis que necessiten flexibilitat de temps, requisits i condicions.
  • Cooperació: som un partner especialitzat, un grup de persones que s’integra el teu propi equip de treball per assolir un objectiu comú: l’èxit.
  • Professionalitat: t’oferim una garantia d’èxit; prova ara els nostres serveis professionals i després decideix.

Formant un equip amb Okodia – Grup traductor els teus productes i els teus serveis arribaran al teu mercat mundial. Els teus propers clients llegiran en el seu propi idioma, confiaran en tu i augmentaràs els teus beneficis. Avança’t als altres!

Sembla senzill i ho és de debò. Confia en el teu nou partner professional de traducció. Compta amb Okodia – Grup traductor.

SOL·LICITA ARA EL TEU PRESSUPOST
AQUÍ!

Adjuntar arxiu:

Elimina

Elimina

Elimina

Elimina

Afegir més arxius

Accepto la Nota legal, la Política de privacitat i les CG