Okodia – Qui som

Els cognoms d’Okodia són “Grup traductor”. Aquestes dues paraules defineixen molt bé l’essència del teu proper partner de traducció:

Veure vídeo

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Grup

  Avui tens una necessitat puntual que és traduir a l’anglès aquests textos tan importants per a la teva empresa, però demà, quan necessitis traduir-los a francès, alemany o italià, Okodia també t’ajudarà. Què?

  Som el teu equip externalitzat de traductors, el teu partner professional que s’encarregarà sempre de les teves traduccions, sigui quina sigui la llengua final de traducció que necessitis. Amb Okodia – Grup traductor tens un servei global a la teva mida que escolta les teves necessitats i t’aporta solucions concretes. Oferim la nostra experiència tant amb la nostra agència de traducció a Barcelona com amb la nostra agència de traducció a Madrid.

  Formant un equip amb Okodia – Grup , els teus productes i els teus serveis arribaran al teu mercat mundial. Els teus propers clients llegiran en el seu propi idioma, confiaran en tu i augmentaràs els teus beneficis. Avança’t als altres!

  Sembla senzill i realment ho és. Confia en el teu nou partner professional de traducció. Compta amb Okodia – Grup traductor.

  Traductor

  En una societat cada dia més interconnectada i globalitzada, traduir els textos corporatius de la teva empresa a altres idiomes s’ha convertit en una necessitat. A més, traduir-los bé és una obligació. Al capdavall és la teva imatge.

  Internacionalitzar significa contactar amb mercats mundials, traduir vol dir ampliar negoci i traduir bé significa incrementar beneficis.

  Formant un equip amb Okodia – Grup , els teus productes i els teus serveis arribaran al teu mercat mundial. Els teus propers clients llegiran en el seu propi idioma, confiaran en tu i augmentaràs els teus beneficis. Avança’t als altres!

  Sembla senzill i realment ho és. Confia en el teu nou partner professional de traducció. Compta amb Okodia – Grup traductor.

  Els nostres avantatges

  Transparència, confiança, agilitat, experiència, flexibilitat, cooperació i professionalitat: set són els adjectius que resumeixen a la perfecció l’essència d’Okodia - Grup traductor.

  Transparència

  És la base de la relació amb els nostres clients. Els acords, tarifes, terminis i condicions ens agraden clars i sense sorpreses, perquè és així com forgem el respecte per una feina ben feta.

  Confiança

  Som honestos, íntegres i lleials a la nostra tasca i en el tracte amb els nostres col·laboradors i clients. Així ens guanyem la confiança dels nostres clients, que veuen com les seves inseguretats desapareixen amb Okodia.

  Qualitat

  D’acord amb els requisits del client, les traduccions de Okodia es fan seguint un sistema de Gestió de Qualitat basat en les normes ISO 9001:2105 i ISO 17100. Com a garantia de la màxima qualitat comptem amb aquestes certificacions oficials.

  Experiència

  Tenim una experiència dilatada en la realització de projectes multilingües en qualsevol àrea de negoci, fins i tot disposem de divisions especialitzades en ciències de la salut, traduccions legals, traduccions jurades o interpretació.

  Flexibilitat.

  Disposem d’una ràpida capacitat de resposta davant el canvi que ens permet aportar un valor afegit continu gràcies a la feina en equip, a una comunicació fluïda i a la nostra actitud proactiva.

  Especialització

  A més dels serveis generals d’Okodia, també tens al teu abast diverses divisions especialitzades en traduccions mèdiques i farmacèutiques, en traduccions de l’àmbit legal, en traduccions jurades i en serveis d’interpretació.

  Professionalitat

  Un gran equip de traductors professionals nadius que juntament amb el teu propi gestor de projecte treballen compromesos amb les teves traduccions per lliurar-te puntualment, en el termini acordat, un resultat excel·lent.

  “Fa dos anys que treballem amb el Grup Okodia en les traduccions de tots els desenvolupaments dels nostres clients i només tinc paraules d’agraïment cap a ells. Durant tot aquest temps han sabut adaptar-se a cada client i negoci. En tot moment han complert els terminis establerts i hem obtingut uns resultats de qualitat excel·lent. Aprofitem per agrair-vos l’atenció que ens brindeu, sempre tan ràpida i amable. Gràcies, Okodia!”

  Miguel Fernández Tarjuelo(Tic Revolution)

  +50 milions de paraules traduïdes en
  75 idiomes diferents