Serveis de traducció

“Hem aconseguit obtenir millors resultats dels esperats en ampliar negoci partint de les traduccions dels nostres productes. Okodia sempre ens assessora i proporciona respostes amb rapidesa i professionalitat.”

Daniel García
DabaSystem

 • Traductors humans nadius professionals
 • Preus ajustats a les teves necessitats
 • Garantia de control de qualitat
 • Lliuraments puntuals i sense retards
Veure vídeo grup Okodia

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  logo pepsico
  lgoo barcelo
  , Serveis de traducció
  , Serveis de traducció
  , Serveis de traducció
  , Serveis de traducció
  , Serveis de traducció

  Traducció per a Agències de comunicació

  Treballes en l’àrea de la comunicació i la publicitat? Enhorabona! Pertanys a un dels sectors professionals més afectats per l’anomenada revolució de la comunicació.

  I és que els professionals d’aquest sector tan apassionant han vist com es capgiraven les seves eines de treball i els mateixos productes i serveis que han d’ajudar a vendre. Ha canviat “tot”: el mercat (els clients), els productes i serveis i també els canals de comunicació.

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ PER A AGÈNCIES DE COMUNICACIÓ
  , Serveis de traducció

  Traducció jurídica

  Saps, igual que nosaltres, que la globalització ha canviat radicalment la forma de fer negocis. L’economia local pràcticament ha deixat d’existir. I per assolir els teus objectius globals ja comptes en el teu equip amb assessors laborals, fiscals o de comunicació. Tens també assessors lingüístics de confiança que t’ajudin amb les traduccions jurídiques?

  A Grup Okodia disposem de traductors especialitzats en l’àmbit judicial, així com traductors jurats certificats pel MAEC

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ JURÍDICA
  , Serveis de traducció

  Traducció tècnica

  Hi ha una gran quantitat de sectors professionals amb característiques terminològiques pròpies: des d’instruccions de maquinària, passant per arquitectura, automoció, fins construcció o energies renovables, només per dir-ne algunes.

  Traduïm documents i textos tècnics d’enginyeria, arquitectura, indústria o altres especialitzacions tècniques. Comptem amb traductors professionals especialitzats amb experiència i coneixement sobre el teu argot professional en aquest tipus de sectors.

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ TÈCNICA
  , Serveis de traducció

  Traducció de pàgines web

  Necessites una bona traducció web del teu site corporatiu? Necessites traduir de manera professional teu e-commerce? Tens un blog en diversos idiomes com aparador internacional de la teva activitat? I no, no ens referim a aquest traductor automàtic que diu disbarats als teus possibles clients.

  Tenim traductors professionals nadius en múltiples idiomes amb experiència en la traducció de llocs web. Transmetran la imatge que necessites sense errors i amb els matisos locals necessaris.

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ DE PÀGINES WEB
  , Serveis de traducció

  Traducció de blocs i butlletins electrònics

  Pràcticament totes les empreses amb presència web tenen el seu propi blog i moltes el mantenen de forma més o menys habitual. Totes saben que Google valora la inserció de nous continguts en el posicionament. Els articles del blog són eines excel·lents per tractar els temes que importen als clients de la teva empresa…

  Confia en Okodia Grup Traductor.

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ DE BLOGS I BUTLLETINS ELECTRÒNICS
  , Serveis de traducció

  Traducció comerç electrònic

  Tens una botiga virtual? Necessites traduir la teva botiga online en català i busques un traductor d’anglès? Un traductor de rus? O potser un traductor de xinès, àrab, turc, japonès?

  Els nostres traductors professionals tenen experiència en la traducció de comerç electrònic tant en B2B com B2C i en diferents sectors. Traduccions ràpides i eficaces del teu catàleg de productes.

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ PER E-COMMERCE
  , Serveis de traducció

  Traducció d’hostaleria i restauració

  Com tots sabem, hi ha molts llocs al món coneguts i reconeguts per ser destinacions turístiques excel·lents. Però a més de sol i platja, ciutats Patrimoni de la Humanitat, paisatges naturals increïbles i hotels i resorts de luxe, els visitants internacionals que arriben als diferents llocs busquen delectar el seu paladar amb sabors nous. Traduir les cartes dels menús i els ingredients frescos…

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ PER A HOSTALERIA I RESTAURACIÓ
  , Serveis de traducció

  Traducció financera

  Si tens una petita o mitjana empresa (i també si dirigeixes una gran corporació) segurament t’interessarà seguir llegint. Una de les especialitats de la nostra feina que més interès ha generat en els últims anys és el de la traducció de documents financers i econòmics.

  Aquesta necessitat de serveis de traducció especialitzada i de qualitat s’ha vist incrementada per diversos factors:

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ FINANCERA
  , Serveis de traducció

  Traducció i localització de programari

  Des de fa uns anys vivim en un desenvolupament increïble de les anomenades TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). L’accés ràpid i senzill per part de tota la població mundial als dispositius mòbils intel·ligents (smartphones i tablets), unit a la major usabilitat del programari i apps, ha donat lloc a una nova gran revolució cultural, sociològica i econòmica: la revolució tecnològica.

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ I LOCALITZACIÓ DE PROGRAMARI
  , Serveis de traducció

  Traducció audiovisual

  Com ja saps, el mercat audiovisual és una important font d’ingressos per a les empreses de gairebé tots els països del món. Com pot competir teva empresa en un mercat tan dens i globalitzat? Com pots destacar enmig de tanta oferta?
  Simple: adaptant i traduint els teus productes audiovisuals amb rigor i qualitat.

  Traduccions professionals per audiovisual i multimèdia.

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ AUDIOVISUAL
  , Serveis de traducció

  Traducció científica

  La informació es col·loca en el centre de la taula i s’enriqueix gràcies a les aportacions dels científics i estudiosos de tot el món.
  En aquest panorama de treball multidisciplinari, multilingüe i col·laboratiu adquireix protagonisme un factor crucial: la comprensió i expressió perfecta dels textos resultat de la investigació, ja siguin llibres, entorns web, revistes científiques, ponències, seminaris virtuals, etc.

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ CIENTÍFICA
  , Serveis de traducció

  Traducció de cosmètica i moda

  La moda i la bellesa s’han convertit en una part imprescindible de la vida diària de milions de persones en tots els països de món i les marques inverteixen en traduir les etiquetes, les publicitats i els productes.

  Empreses nacionals i internacionals dirigeixen el seu discurs no només a un públic local, sinó que els seus missatges publicitaris…

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ DE COSMÈTICA I MODA
  , Serveis de traducció

  Traducció turística

  Un dels sectors professionals que més moviment econòmic genera és, sense cap dubte, el del sector turístic. Les empreses que integren aquest sector són molt variades: restaurants, hotels, promotors turístics, agències de viatges, guies turístics, empreses de lloguer de cotxes… Milers de professionals es guanyen la vida cada dia en un sector que va de la mà amb la traducció turística.

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ TURÍSTICA
  , Serveis de traducció

  Traducció esportiva

  Pràcticament tots tenim alguna activitat física preferida i la practiquem sempre que tenim ocasió. Els traductors professionals d’Okodia especialitzats en traduir esports no som pas una excepció. Ens encanta l’esport i ens agrada traduir continguts esportius de tot tipus d’activitats, tant les considerades majoritàries (futbol, ​​bàsquet, handbol, automobilisme) com les que es practiquen en esports que no ho són tant (escacs, billar, curling).

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ ESPORTIVA
  , Serveis de traducció

  Traducció jurada

  Traducció certificada amb validesa legal, lliurada en PDF descarregable i per missatgeria a l’adreça indicada. Una manera fàcil i molt còmoda de disposar de la teva traducció jurada que necessitis presentar davant d’un organisme oficial. A la nostra divisió especialitzada de traduccions jurades, Iuratum, tots els traductors són oficials i certificats pel MAEC. Són els professonals que donen fe que els continguts del text original s’han traduït de manera fidel i íntegra.

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ JURADA
  , Serveis de traducció

  Traducció per a CRO

  Els rigorosos sistemes de control i qualitat amb què es treballa en l’àmbit de la recerca clínica requereix traduccions exactes i de gran qualitat. Això és possible a Okodia gràcies a la seva divisió especialitzada en traduccions per a CRO, Okomeds. Una àrea formada per traductors amb doble titulació/experiència (traducció i ciències de la salut) que, juntament amb un sistema de costos variables, permeten donar un servei altament competitiu gràcies al qual podreu augmentar els vostres beneficis globalment.

  ANAR A SERVEIS DE TRADUCCIÓ PER A CRO

  Confia en els serveis de traducció d’Okodia – Grup traductor si vols rebre:

 • Una traducció ràpida, fiable, de qualitat i que s’ajusti de debò al teu calendari de treball.
 • Una traducció professional feta per traductors titulats especialitzats en el teu sector laboral i la tipologia de la documentació per traduir.
 • Una traducció feta per professionals nadius amb àmplia experiència.
 • Una traducció multilingüe, en els idiomes més sol·licitats: anglès, francès, alemany, xinès, rus, àrab, txec, eslovac, croat, hongarès, etc.; en altres menys usuals: finès, islandès, romanès, llatí, grec, turc, polonès, letó, lituà, ucraïnès, búlgar; o fins i tot en els denominats “minoritaris”: feroès, maltès, cherokee, gaèlic, quítxua, aimara, guaraní, lao, tàmil, maorí, esperanto…
 • Una atenció realment personalitzada a través d’un gestor de projectes personal que supervisarà el teu encàrrec de principi a fi.
 • El suport d’un partner lingüístic que treballarà en el teu projecte, amb tu, com si fos propi.
 • Una tarifa competitiva ajustada a la complexitat real dels teus textos, sense sorpreses ni lletra petita.
 • Necessitaràs serveis de traducció de qualitat per a traduir, per exemple:

 • Textos generals de la teva empresa, com cartes comercials, correus electrònics, CV dels professionals de la teva empresa per a licitacions internacionals, manuals d’identitat corporativa, cartes de presentació internacional, notes de premsa, material promocional, entorns web, etc.
 • Licitacions, testaments, poders… tots els documents que puguin ser susceptibles de ser presentats davant d’un organisme públic.
 • Certificats acadèmics o professionals, contractes, cessions, sol·licituds de subvencions o finançament… tots els documents que puguin tenir un efecte legal davant d’un organisme oficial.
 • Documentació mèdica i farmacèutica com, per exemple, diaris mèdics, prospectes de medicaments, informes hospitalaris, articles tècnics, etc.
 • Documentació tècnica com ara manuals de sistemes i maquinàries, plànols, memòries de qualitats i econòmiques, programes informàtics de revisió i revisió, sol·licituds de patents i marques, etc.