Código Media Comunicación

Cas d’èxit en traduccions audiovisuals

Espanya

Agència de comunicació

Traduccions audiovisuals

Código Media Comunicación és una agència de comunicació i màrqueting que treballa en el sector des de 2002 i ofereix serveis de màrqueting de continguts, comunicació audiovisual, transformació digital i desenvolupament web.

L’empresa està ubicada a Espanya, encara que té clients internacionals a països com Itàlia, Portugal, Grècia i Llatinoamèrica. Per aquesta raó, comptar amb una agència de traducció és primordial al seu dia a dia.

El seu objectiu és poder integrar en els projectes totes les possibilitats que ofereix la IA. També és un pilar bàsic que els seus clients continuïn creient en la seva marca i els confiïn els seus projectes de màrqueting.

Les seves xarxes socials

    SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
    AQUÍ!






    Resultats amb Okodia

    • Rapidesa a l’hora de resoldre les noves necessitats.
    • Traduccions urgents mantenint la qualitat.
    • Comoditat de tenir-ho tot centralitzat.

    Testimoni

    «Confiem en la feina d’Okodia des del 2019. Abans treballàvem amb diferents proveïdors i, de vegades, era un maldecap gestionar les traduccions a través de diferents persones de contacte. Anteriorment, també ens costava trobar disponibilitat i la immediatesa de les traduccions es veia afectada per aquest motiu. Amb Okodia hem trobat la solució que buscàvem».

    Carla NogueraDirectora de comptes

    ¿Comenzamos con tu proyecto?

    Estamos orgullosos de contribuir, como su agencia de traducciones al éxito de esta empresa.

    ESCRÍBENOS AHORA