Cas d’èxit per a empreses de Desenvolupament de pàgines web

Espanya

Desenvolupament de pàgines web

Traducció de webs, comerç electrònic i app

DabaSystem és una empresa amb seu a Sabadell que es dedica al desenvolupament d’aplicacions, comerç electrònic i web. El nostre punt fort és el desenvolupament de projectes específics. Per dur a terme projectes de gran complexitat no només s’ha de tenir experiència, sinó també una formació contínua i estar sempre innovant i incorporant-hi noves tecnologies.

“Treballem amb empreses de diferents llocs gràcies a la utilització de les noves tecnologies i cada vegada tenim més projectes de gran envergadura que en major o menor mesura acaben tenint èxit. Com a empresa volem desenvolupar com a mínim una aplicació per portar-la a l’èxit i poder treballar en projectes interns, a més dels projectes dels nostres clients.“

Som un equip jove i multidisciplinari, on cada persona treballa en allò que més li agrada i que sap fer millor. Això fa que tinguem desenvolupadors d’iOS, Android, web i dissenyadors entusiasmats amb la seva feina. I això es nota en el resultat dels nostres projectes.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Desenvolupament d’apps en diversos idiomes, gràcies a un equip expert.
  • Resultats més bons dels esperats en ampliar negoci en base a traduccions d’aplicacions i pàgines web i comerç electrònic.
  • Disponibilitat absoluta i reactivitat gairebé instantània: Okodia forma part del nostre equip.

  Testimoni

  Estem molt contents amb Okodia en molts aspectes. Per començar, ens van respondre gairebé instantàniament quan vam sol·licitar un pressupost per la seva web. De seguida se’ns va assignar un gestor de projectes per a nosaltres i en tot moment va estar a la nostra disposició.

  Okodia sempre ens assessora i ens proporciona respostes amb rapidesa i professionalitat.

  Per a nosaltres, la feina de traducció és més aviat contínua, de manera que la rapidesa era quelcom primordial. Amb Okodia això va ser un èxit i, des de llavors, són un més del nostre equip. Coneixen les nostres feines i això es nota en el resultat final.

  Daniel GarcíaDisseny i desenvolupament App & IOS

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA