nuwa

Cas d’èxit per a agències de comunicació

Espanya

Agència de comunicació

Traduccions de guies turístiques

Nuwa és una agència de comunicació especialitzada en l’entorn digital. Treballem creant i implementant estratègies de comunicació per a empreses i institucions. Tenim dues seus, una a Móra d’Ebre i una altra a Reus i treballem principalment a la província de Tarragona.

“El nostre objectiu principal és mantenir la dedicació de l’equip en els projectes amb la mateixa força i il·lusió que el primer dia i continuar aprenent per oferir el millor de nosaltres als nostres clients, així com seguir creixent centrats en el nostre territori sense renunciar a expandir-nos.”

Els clients d’MDBO són des de pimes, a emprenedors, empreses emergents (startups) o negocis electrònics (eBusiness). En els projectes d’internacionalització d’alguns dels nostres clients hem recorregut a l’empresa de traduccions Okodia, com a soci especialitzat en traduccions professionals. De fet, sempre que necessitem una traducció professional per algun projecte comptem amb Okodia perquè des del primer dia ha estat, i continua sent, una garantia de feina ben feta.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb okodia

  • Tranquil·litat i confiança en tenir un únic interlocutor per a tots els idiomes
  • Solucions àgils i precises davant de qualsevol dubte
  • Disponibilitat completa en tot moment, sense preocupacions
  • Temps de resposta i de servei ràpids

  Testimoni

  Anteriorment treballàvem amb traductors freelance i era una tasca esgotadora ja que els havies d’anar perseguint individualment. Okodia ens ha ofert la possibilitat de tenir un sol interlocutor, a més d'oferir un treball professional, precís i ràpid.

  Amb uns terminis tan justos, tenir un únic interlocutor per a tots els idiomes és fonamental.
  En el món de la comunicació i la publicitat, els terminis acostumen a ser molt justos i Okodia ens brinda una solució ràpida. A més, valorem molt positivament tenir un sol interlocutor. Finalment, també ens agrada molt la seva precisió i vocació divulgativa, ja que sempre estan disposats a aclarir dubtes.

  Elena RiusDirectora

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA