Cas d’èxit en Consultoria Digital Healthcare

Espanya

Consultoria mèdica

Consultoria Digital Healthcare<br />

Som una empresa que ofereix serveis integrals de consultoria per a la transformació digital de la indústria farmacèutica i d’altres sectors afins, mitjançant l’ús innovador de la tecnologia.
Les nostres àrees d’actuació principals són la capacitació de la força de vendes, la detecció de talent i avaluació de competències, la transformació digital dels processos de negoci que ajudin a la fidelització i el seu desenvolupament, i la generació de processos de medicina basada en resultats i valor percebut pel pacient.

“El nostre objectiu és seguir ajudant els nostres clients a emprendre la transformació digital dels seus negocis, per fer-los créixer de la manera més eficaç, eficient, innovadora i escalable possible, aprofitant l’ús de les últimes tecnologies a l’abast i aconseguint el major grau de satisfacció possible entre els nostres col·laboradors.”

Som una empresa nacional amb presència internacional. En els nostres 15 anys d’història hem dut a terme projectes en més de 80 països, i gairebé la meitat del nostre negoci prové de fora de les nostres fronteres.
Les nostres oficines centrals són a Madrid, però tenim representació comercial a Barcelona, ​​Lisboa i Llatinoamèrica.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Àmplia experiència de l’equip humà nadiu: qualitat garantida
  • Rapidesa i agilitat en les traduccions
  • Capacitat d’adaptació a les necessitats
  • Lliurament de traduccions sempre a temps

  Testimoni

  El volum de traduccions que teníem era força més petit que el que tenim ara, per la qual cosa ens heu ajudat a poder oferir als nostres clients aquesta feina molt més especialitzada i ràpida, i amb una qualitat i eficiència altíssimes.</p>
  <p>D’Okodia destaquem la rapidesa i la feina ben feta des del principi.<br />
  Us adapteu molt bé a les necessitats dels nostres clients, ens oferiu alternatives i compliu escrupolosament els temps, una cosa fonamental per a nosaltres.

  José MaríaVendes

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA