Cas d’èxit per a agència de màrqueting digital

Suïssa

Agència de màrqueting digital

Traducció de campanyes de màrqueting

Sigma Online Performance és una agència de màrqueting digital que s’encarrega de la gestió de campanyes en línia a través d’especialistes, optimitzant la inversió a través dels canals més adequats per als objectius comercials dels seus clients.

“El nostre objectiu principal és l’execució de campanyes de línia màrqueting d’alta qualitat i una ràpida capacitat de reacció per poder obtenir els millors resultats per als nostres clients.”

La nostra seu es troba a Suïssa i, tot i que principalment ens desenvolupem localment, tenim clients a altres països on cal treballar amb l’idioma propi del lloc.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Traduccions en múltiples idiomes amb un sol proveïdor
  • Àmplia xarxa de traductors especialitzats en màrqueting
  • Agilitat en aportar solucions de traducció
  • Aplicació de mercats objectiu gràcies a la localització

  Testimoni

  La nostra col·laboració amb Okodia ens va permetre oferir campanyes a clients internacionals, més enllà de Suïssa. Gràcies a Okodia, ens va ser possible anar afegint nous mercats ràpidament, sense haver de buscar nous especialistes cada vegada. Okodia és com un “hub” de traductors per als idiomes més diversos.

  La rapidesa en aportar noves solucions és importantíssim per assolir els objectius establerts.
  Vam saber d’Okodia a través de la recomanació personal d’un company. De seguida vam arribar a un acord per a les feines de traducció que necessitàvem. La seva àmplia xarxa de traductors especialitzats per a molts idiomes i la rapidesa en l’aportació de noves solucions va ser importantíssim per aconseguir arribar als nostres objectius establerts.

  Noemi AlvarezDirectora

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA