regalo navidad

Have a holly jolly X-mas!

Jingle bells jingle all the way to your transaltion!

Si a l’octubre ja arriben els torrons, el Nadal arriba ara a Okodia! Si has arribat fins aquí, és perquè vols el teu regal, un cupó descompte per a traduir totes les teves campanyes de màrqueting nadalenques i de Cap d’Any. Endavant, demana el teu pressupost al formulari de la dreta i indica el codi del teu cupó descompte. Així de fàcil és a Okodia;)

cupon descuento navidad 2020

No deixis que Google arruïni els esforços de la teva creatius, a Okodia mantenim l’originalitat i la frescor, en l’idioma i format que sigui! I si no saps com maquetar aquesta traducció al xinès que has encarregat … Nosaltres te la maquetem!

Per un treball impecable de principi a fi!

Idiomes: ES <> EN, FRITPT. Descompte del 10%* en el primer idioma, 15%* en el segon i tercer idioma, 20%* en el quart idioma.

(*) Descompte aplicable a empreses i autònoms per a traduccions de campanyes de comunicació del Black FridayCyber Monday, Nadal, Cap d’Any i Reis. Excloses traduccions especialitzades, urgents, jurades i de qualsevol altre tipus de textos que no compleixin amb els requeriments de la campanya. (*) Cupó limitat a un únic ús i per client i projecte. Vàlid del 20/10/20 fins a l’11/12/20.

    SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
    AQUÍ!


    ¿Vols un regal de nadal?

    Promoció Nadal 2020

    DEMANA EL TEU PRESSUPOST ARA