Professionalitat, serietat i garantia: Tradueix la teva pàgina web WordPress amb Okodia – Grup traductor

Okodia és una agència de traduccions humanes, certificada amb les normes ISO 9001 & ISO 17100. Treballem amb més de 80 idiomes d’arreu del món. Gràcies als més de 1500 traductors professionals especialitzats que treballen per Okodia traduïm més de 10 milions de paraules cada any en gairebé totes les àrees.
La col·laboració que oferim amb WPML garanteix la possibilitat de tenir un flux de treball de traducció còmode i senzill per obtenir traduccions professionals i de qualitat per a la seva pàgina web de WordPress sense haver de preocupar-se massa pels detalls tècnics.

Veure vídeo

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  , Traducció WPML
  , Traducció WPML
  , Traducció WPML
  , Traducció WPML
  , Traducció WPML
  , Traducció WPML

  Beneficis de treballar amb Okodia

  El teu temps és or

  Si per alguna cosa destaca Okodia és per la seva gran serietat i compromís. Forma part del nostre ADN. Per això, per a nosaltres el temps és important, de manera que et garantim el lliurament en els terminis establerts per tal que puguis organitzar tota la resta de la teva estratègia sense preocupar-te per possibles retards

  El teu projecte és ara el nostre

  A partir del moment en què ens confies el teu projecte, aquest forma part del nostre propi treball, i com a tal el mimarem. Des d'aquest moment som un company més del teu equip. Ens involucrarem des del primer moment tot garantint que el teu/nostre projecte és únic.

  El teu pressupost ens importa

  T'oferim una tarifa estàndard i ajustada a les característiques de la pàgina web, tractant de maximitzar el pressupost per tal que puguis enviar-nos més treballs. Sabem que com més s'estiri teu pressupost més possibilitats hi haurà de traduir a més idiomes.

  Treballa ja amb Okodia i fes el primer pas

  Demana’ns un token d’autorització per connectar la teva pàgina web i WPML amb Okodia.