Cas d’èxit en traduccions de manuals i descripció de producte

França

Retail, consum

Traducció de manuals i descripcions de producte.

logo amixys

Amixys compagina dues activitats, d’una banda la fabricació d’electrodomèstics amb diverses marques comercials i, de l’altra, la venda en línia, tant dels nostres productes com dels d’altres fabricants. El nostre sector principal és el dels aspiradors robot i productes similars, però el nostre catàleg i àmbit d’actuació ha anat creixent amb els anys.

“En els últims tres anys el nostre creixement ha estat notable i actualment seguim en un procés expansiu que inclou com a objectius principals la diversificació i internacionalització de l’empresa.”

Som una empresa francesa amb seu i oficines centrals a Montpeller, però amb diversos treballadors repartits en diferents llocs del planeta.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Externalització d’un volum elevat de traduccions a diversos idiomes
  • Bon tracte humà i atenció al client
  • Reactivitat
  • Compliment de terminis de lliurament d’acord amb el compromès

  Testimoni

  Durant els primers anys d’existència de l'empresa, gestionàvem de forma interna les nostres necessitats de traducció, però amb l’ampliació del nostre catàleg i l’obertura de diferents canals de venda internacionals, vam veure necessària la contractació d’una agència externa que ens ajudés amb la traducció de manuals i de fitxes de productes a diverses llengües, i així és com va començar la nostra relació amb Okodia.

  L’experiència fins al moment ha estat molt positiva. Destaquem l’interès i reactivitat a l’hora d’atendre les nostres sol·licituds.
  Ens vam decidir per aquesta agència pel bon tracte i interès que van mostrar des del primer dia, i la reactivitat en acceptar i enllestir els encàrrecs ha estat clau per a nosaltres, ja que el nostre sistema de treball depèn molt de condicionants externs que ens obliguen a respondre amb rapidesa a les oportunitats de mercat.

  Pablo SanzResponsable UX

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA