translation companies uk

Cas d’èxit de traducció d’una web de viticultura

Espanya

Vins de gran qualitat

Traducció de pàgina web

Bodegas Canopy és una empresa dedicada a produir vins de gran qualitat amb vinyes centenàries de la Sierra de Gredos. A Bodegas Canopy practiquem una viticultura sostenible i mínimament intervencionista per aconseguir que els nostres vins tinguin la potència i elegància que els caracteritza. Un altre dels nostres elements diferenciadors és l’ús de botes de roure francès de major volum que ajuden a engrandir la frescor dels nostres vins.

“Okodia ens ha ajudat a obrir-nos a nous mercats i a incrementar la nostra presència internacional perquè ens ha fet accessibles a aquells mercats que no parlen espanyol.”

El nostre objectiu principal és produir vins de gran qualitat, gràcies a una matèria primera excel·lent i uns processos d’agricultura ecològica que respecten el raïm al màxim.

Actius des del 2004, els nostres cellers són a Camarena, un poble de Toledo localitzat a uns 45 minuts de Madrid.

Les seves xarxes socials

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Gran comunicació i tracte fàcil i agradable
  • Agilitat i senzillesa del procés
  • Rapidesa en la gestió
  • Gran capacitat resolutiva

  Testimoni

  Actualment ens trobem en plena expansió, ja que el nostre objectiu és ampliar la nostra presència internacional i obrir-nos a mercats nous. Ara mateix ens estem expandint als països nòrdics. Okodia ens ha donat suport en aquest gran pas i ha fet que els nostres productes siguin accessibles per a aquells mercats que no parlen espanyol.

  Lorena Díaz GuzmánEnòloga

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA