translation companies uk

Cas d’èxit en traducció mèdica

Estats Units

Dispositius de suport de teixits tous

Traducció de dispositius mèdics

Galatea

Galatea Surgical és una empresa internacional amb seu a Boston, MA, que opera en més de 32 països,, incloent-hi Llatinoamèrica i diversos països d’Àsia i el Pacífic.

A Galatea Surgical, Inc. li apassiona donar vida a la força i la bellesa del pacient mitjançant el reforç dels teixits febles i danyats amb una solució innovadora per al suport dels teixits tous. Com subsidiària de Tepha, Inc., l’equip de Galatea ha creat una cartera de productes de dispositius optimitzats per al suport de teixits tous utilitzant un material totalment absorbible d’origen biològic: el poli-4-hidroxibutirat (P4HBTM) per aixecar i reforçar el teixit tou en els procediments de cirurgia de mama.

“Necessitem una empresa de confiança que ens ajudi a arribar als nostres clients i pacients en el seu idioma nadiu.”

Tenim l’objectiu d’oferir solucions úniques per als cirurgians que millorin els resultats quirúrgics i enriqueixin les vides dels pacients, i convertir-nos així en la millor opció de suport als teixits tous per als cirurgians plàstics i reconstructius i els seus pacients.

Les seves xarxes socials

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Capacitat d’obrir la nostra empresa a nous mercats gràcies a les traduccions multilingües.
  • Resposta i temps de reacció molt ràpids, sobretot al coordinar molts agents en un breu període de temps.
  • Relació encantadora i equip ben dirigit i organitzat.
  • Responsables i compromesos amb tots els projectes.

  Testimoni

  Vaig treballar amb Okodia a la meva empresa anterior i sabia que eren l’empresa adequada per ajudar-me en aquest nou projecte. Galatea Surgical es va centrar en el mercat nord-americà des del 2011 fins al 2019, quan l’equip internacional va desenvolupar i va obrir molts mercats nous. Okodia ens ha donat suport des del principi i s’ha ocupat de les traduccions a més de 17 idiomes per poder atendre les necessitats de nous països. Per a una empresa nord-americana que s’internacionalitza d’aquesta manera, és essencial comptar amb un soci com Okodia que disposi de totes les eines necessàries per elaborar els teus nous materials, instruccions d’ús, documentació, etc.

  Elena CasadoDirectora de Màrqueting i Formació de mercats internacionals

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA