Cas d’èxit per a empreses tecnològiques

Espanya

Cloud Hosting, Datacenter

Traduccions corporatives i traduccions jurades

EasyDataHost és una empresa que s’encarrega de la realització de consultories a petites i mitjanes empreses amb l’objectiu d’oferir-los productes que augmentin el seu rendiment funcional en la seva infraestructura. A més, oferim serveis d’infraestructura al nostre datacenter, cloud, virtualització i telefonia IP.

“El nostre objectiu principal és créixer amb els nostres clients, és a dir, fer-ho a mesura que creixen les seves necessitats ajudant-los a afrontar-les d’una manera eficient.”

“Com tota empresa ens plantegem créixer, però no a costa dels nostres clients, sinó amb els nostres clients, aportant-los solucions a mida amb un valor afegit que els ajudi a afrontar les necessitats de manera eficient. La nostra infraestructura es troba ubicada a Madrid i donem servei a tota Espanya.”

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Fiabilitat contrastada en les traduccions
  • Lliurament de les traduccions amb rapidesa i en temps rècord
  • Simplicitat i facilitat per traduir nombrosos idiomes en un pas
  • Traduccions jurades oficials sense complicacions
  • Àmplia experiència de l’equip humà natiu: qualitat garantida

  Testimoni

  Okodia ens va ajudar amb la traducció de totes les nostres presentacions i ofertes del mercat extern, en diferents idiomes (anglès, alemany, rus i xinès), de manera eficient i ràpida. És important ressaltar que les ofertes són generades per nosaltres i traduïdes per ells en un temps rècord.
  El millor valor afegit és rapidesa, fiabilitat i experiència, clau per assolir amb èxit el mercat internacional
  A més, té diversos punts diferenciadors respecte a la competència, rapidesa, fiabilitat contrastada, àmplia experiència en el sector a més de serveis de traducció jurada, molt útils en el nostre sector. Esperem continuar treballant amb Okodia durant molt temps i que la relació continuï essent igual de fructífera. Per part nostra, us recomanarem a les persones rellevants del nostre sector.

  Manuel RíosCTO

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA