Cas d’èxit per a acceleradores d’start-ups

Argentina

Accelerador d’empreses emergents

Traduccions de pàgines web corporatives

Ikuaa és una empresa consultora formada per un equip interdisciplinari l’objectiu de la qual és acompanyar el procés de professionalització i internacionalització de les empreses/persones per optimitzar-ne la rendibilitat. El nostre equip professional està integrat per especialistes en Relacions Públiques i Comunicació, Recursos Humans i Seguretat i Higiene Laboral.

“olem acompanyar les empreses i emprenedors en el seu camí d’nternacionalització amb l’objectiu que optimitzin la rendibilitat en el seu sector professional”

Acompanyem professionals autònoms i emprenedors en el desenvolupament de la seva marca personal, així com petites i mitjanes empreses, tant locals com regionals, que necessiten evolucionar en els seus processos per aconseguir més rendibilitat i competitivitat, vinculades als sectors següents: agroindústries, agroquímiques, cooperatives agrícoles i ramaderes, avícoles, fàbriques d’aliments, transport de càrregues, indústries metal·lúrgiques i de serveis. Donem suport en el desenvolupament d’una estratègia de comunicació i gestió amb públics objectiu (tradicional i en línia/community management), selecció de personal i capacitació, implementació i seguiment de sistemes de gestió de qualitat i seguretat laboral, responsabilitat social empresarial.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Satisfacció garantida i amb importants referències de qualitat
  • Tranquil·litat en treballar amb una empresa seriosa i responsable
  • Facilitat per a les traduccions de pàgines web bilingües de forma nativa
  • Suport constant i resolució de dubtes amb una gran empatia en el servei

  Testimoni

  Dins de l'estratègia que hem desenvolupat amb alguns clients, hem fet pàgines web corporatives bilingües, atesa l'activitat que realitzen. Vam contractar els serveis d’Okodia per a la localització dels textos a l’anglès, francès, alemany i italià, atès que ja disposàvem de referències d'aquesta empresa per la seva serietat i rapidesa de treball.
  La diferència principal es percep en la rapidesa de resposta, el compliment dels terminis acordats i la relació qualitat-preu del servei.
  Estem molt satisfets amb la feina que Okodia fa habitualment amb nosaltres i felicitem tot l'equip per la seva professionalitat i excel·lent predisposició durant el procés.

  Melina GottigResponsable de Relacions Institucionals

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA