Cas d’èxit en traduccions de manuals tècnics

Espanya

Industrial - Hostaleria

Traduccions de manuals tècnics

itv logo

ITV Ice Makers és una empresa industrial del sector de l’hostaleria, que es dedica a fabricar màquines de gel. En aquests moments, som la quarta empresa en l’àmbit mundial del sector. Venem a tot el planeta i tenim més de 15 filials, una de les quals és a Miami, Estats Units.

“El nostre objectiu és continuar millorant la qualitat dels nostres productes per poder ser competitius al mercat i satisfer els nostres clients.”

La nostra ubicació principal es troba a Riba-roja de Túria, a la província de València. Les nostres màquines es venen arreu d’Europa, principalment, tot i que també operem als quatre continents.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Rapidesa en el lliurament de les traduccions
  • Coneixement profund de terminologia tècnica
  • Empresa seriosa i responsable, amb lliuraments puntuals
  • Un sol proveïdor de traduccions per a múltiples idiomes

  Testimoni

  Vam entrar en contacte amb Okodia en un moment en què necessitàvem ajuda en la traducció de determinats textos, principalment manuals d’instruccions i catàlegs de productes en diversos idiomes i que, per la seva complexitat tècnica, requereixen persones natives especialitzades que coneguin bé l’idioma i la terminologia.

  Okodia aporta valor a la meva empresa per la serietat a l’hora de treballari, sobretot, per la velocitat a la qual aconsegueixen traduir qualsevol text a qualsevol idioma.

  Cristina realMarketing manager

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA