Cas d’èxit en localització de programari mèdic

Espanya

Salut digital

Localització de programari mèdic

logo emminens

Emminens és una empresa de desenvolupament de programari de caràcter mèdic en exclusiva per al grup Roche Diabetes Care, empresa a la qual pertanyem al 100 %.

“El nostre objectiu és seguir treballant en nous desenvolupaments que ens proposin, com més millor, i que més països comencin a demanar-nos nous programaris, la qual cosa revertirà en més feina per a l’equip de traductors.”

Estem situats en ple centre de Madrid, tot i que oferim els nostres productes a tot el món, amb més de 10 idiomes diferents.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Rapidesa en la realització de traduccions en múltiples idiomes
  • Eficàcia a l’hora de proposar solucions i modificacions en les traduccions
  • Terminis ajustats que sempre es compleixen
  • Tarifes raonables per a un servei de qualitat

  Testimoni

  Abans de començar a treballar amb Okodia, dúiem a terme les feines de traducció amb una altra empresa que funcionava bé, però les facilitats econòmiques que ens oferien no encaixaven completament amb les nostres necessitats.

  El conjunt de rapidesa, eficàcia i terminis de lliurament ajustats és clau per efectuar traduccions de qualitat.
  L’experiència amb Okodia ha estat molt bona des del primer moment que vam començar a col·laborar: rapidesa, eficàcia, terminis de lliurament molt ajustats a les nostres necessitats i tarifes raonables en tots els idiomes que hem necessitat. El conjunt d’aquestes característiques va fer que ens decidíssim pel vostre equip sense conèixer-vos anteriorment. Sempre esteu disposats a fer canvis en les traduccions amb rapidesa i eficàcia. Estem molt contents d’haver-vos conegut.

  Begoña MartinAssistant

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA