Cas d’èxit per a assessories i administració

Espanya

Assessoria fiscal i laboral

Traducció de correspondència

Masquegestion.com és un departament d’administració externalitzat que es dedica a la gestió i administració d’empreses, de forma completament personalitzada. Els serveis que ofereixen van des de la gestió de proveïdors i clients a funcions de secretariat i recepció, gestió de nòmines i Seguretat Social i tasques de comptabilitat i fiscalitat, tant per a grans empreses com per a pimes, petits autònoms i emprenedors.

“El nostre objectiu és formar part de l’estructura de l’empresa dels nostres clients repercutint l’estalvi de molts costos tradicionalment habituals.”

Encara que la nostra seu és a Alacant treballem a nivell nacional: tenim clients en gran part del territori, a Galícia, Navarra, Barcelona, ​​Madrid, Sevilla… De fet, un dels avantatges que oferim als nostres clients és que, sent un departament d’administració externalitzat en línia, ens podem desplaçar a la seva oficina en cas que sigui necessari.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Dedicació absoluta del gestor de projectes
  • Tracte personal i proper de l’equip; són el nostre departament externalitzat de traduccions
  • Ampliació de mercat gràcies a les traduccions en els idiomes cooficials
  • Possibilitat d’emetre i rebre correspondència en català, gallec i èuscar
  • Predisposició i proactivitat molt altes en les feines realitzades
  • Lliurament de traduccions urgents sempre a temps i amb molta qualitat

  Testimoni

  L’experiència que tenim amb Okodia ha estat, i és, molt positiva i enriquidora. Estem convençuts que això s’aconsegueix gràcies al fet que l’equip humà que integra aquesta agència de traducció està format per autèntics professionals que sempre estan al teu costat per al que necessitis.
  La proximitat, el tracte personal i l’empatia que rebem cada dia són claus per resoldre les situacions i dubtes que ens sorgeixen en la nostra feina.
  A més, els objectius marcats s’han complert sempre, per la qual cosa ni tan sols ens plantegem la possibilitat de canviar d’empresa de traducció.

  Magdalena DelicadoGerent

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA