Cas d’èxit en traducció de cosmètica i productes naturals

Espanya

Cosmètica

Traduccions d'etiquetes

Plameca, SA és un laboratori de productes naturals que pertany al grup Suanfarma, amb fàbrica i seu central a Pallejà (Barcelona) i oficines comercials a Madrid. Amb presència internacional en més de 20 països, treballen 400 plantes medicinals, 200 complements alimentaris, disposen d’un servei de dietes plan21, fabriquen per a tercers i disposen d’un departament d’R+D+i.

“A Plameca estem compromesos amb el benestar natural de les persones, de manera que el nostre objectiu principal és assegurar-nos de treballar amb màxima dedicació i centrats en les necessitats del nostre consumidor.”

La seu central està ubicada a Pallejà (Barcelona) i les oficines comercials a Madrid. Estan presents tant en l’àmbit nacional com internacional (en més de 20 països), com els EUA, la Xina, Àsia, etc.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Disponibilitat gairebé immediata dels nostres productes en diferents idiomes
  • Tracte humà i atenció al client immillorable
  • Serietat i compliment dels terminis
  • Millora de la imatge internacional gràcies a la traducció multilingüe

  Testimoni

  Okodia ens va ajudar molt quan vam fer el canvi de la nostra web, ja que ens va traduir tots els textos que teníem a la web antiga a l'anglès i al francès. A més, ens ajuden pràcticament cada dia a mantenir el nostre lloc web actualitzat (pel que fa a idiomes) amb els nostres nous llançaments.</p>
  <p>Mantenir un lloc web actualitzat és clau en l'èxit d'un negoci internacional.</p>
  <p>La nostra experiència amb Okodia ha estat molt grata. És una empresa rigorosa, seriosa i agradable. Dues coses que destaquem són: el compliment dels terminis (són molt ràpids) i la agradabilitat quan es comuniquen tant per correu electrònic com per telèfon.

  Marta Socastro OrtegaMarketing Assistant, Digital Marketing &amp; Social Media

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA