Cas d’èxit en traducció de manuals de formació i usuari

Espanya

Consultora tecnològica

Traducció de manuals de formació i usuari

logo tokiota

TOKIOTA és una consultora especialitzada que vol ser el millor soci tecnològic per a l’arrancada dels projectes d’innovació de la plataforma Cloud & AI dels seus clients, així com per a la transformació digital de les empreses amb les últimes solucions de Microsoft.

“Des de TOKIOTA seguim apostant pel creixement de la companyia, sense perdre el focus, aportant solucions tecnològiques innovadores per als nostres clients i desenvolupant projectes de qualitat.”

Tenim oficines a Barcelona, ​​Madrid i la Corunya, des d’on realitzem una cobertura de projectes a tota Espanya, incloent-hi Balears i Canàries. Comptem amb un ampli equip de consultors capaç d’oferir solucions a mida, desenvolupant projectes adaptats a les necessitats dels clients, buscant sempre obtenir els millors resultats.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Traduccions tècniques de gran qualitat
  • Rapidesa i eficàcia en cada feina
  • Compliment de terminis de lliurament d’acord amb el compromès
  • Tranquil·litat de treballar amb un equip de professionals

  Testimoni

  Treballar amb Okodia ens ha permès comptar amb una major agilitat i qualitat en els continguts traduïts. Nosaltres treballem amb una àmplia documentació tècnica, de vegades difícil de traduir.</p>
  <p>Okodia ens ha ofert una feina ben feta i amb un lliurament molt ràpid.<br />
  Estem molt contents d’haver comptat amb Okodia per als nostres projectes de traducció. D’aquesta manera garantim que disposem de textos tècnics traduïts de qualitat i tenim la tranquil·litat d’estar recolzats per un equip de professionals.

  Maria SerranoResponsable de màrqueting

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA