Cas d’èxit en traduccions per a l’aplicació i la pàgina web TramitApp

Espanya

Programari de Recursos Humans i Gestió del Temps

Traducció per a RH

A TramitApp ajudem les empreses amb la gestió de persones. Des de fer tràmits senzills com el registre de jornada, la gestió de vacances o les nòmines, fins a convertir-nos en la solució integral que ajuda empreses i departaments de recursos humans a potenciar la comunicació interna amb els treballadors. Optimitzant processos com l’onboarding o la gestió del temps mitjançant la planificació de torns.

Malgrat que la nostra oficina central és a Madrid, treballem amb empreses de tot Espanya. També som a diferents països de Llatinoamèrica (com Mèxic o Costa Rica) i d’Europa (com França, Itàlia o Bèlgica).

«TramitApp és una aplicació dissenyada per optimitzar la gestió de persones en empreses mitjanes i grans».

Les seves xarxes socials

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Millora de la comunicació amb els nostres clients internacionals.
  • Tracte proper, àgil i directe.
  • Garantia de qualitat en les traduccions.
  • Adaptació dels textos a la nova veta de mercat.

  Testimoni

  Buscàvem un partner que ens ajudés a potenciar la comunicació amb els nostres clients a nivell internacional. No es tracta només de traduir continguts, sinó d’explicar TramitApp. Okodia ens ha ajudat a parlar el mateix idioma que els nostres clients.

  El que ens va fer treballar amb Okodia va ser com de ràpid vau entendre les nostres necessitats. Com deia abans, no es tracta de traduir continguts o materials, sinó d’ajudar-nos a arribar a clients de tot el món en altres idiomes.

  A més, la vostra manera de treballar ens va resultar molt propera, molt àgil i amb una comunicació molt directa, que s’adapta molt bé a nosaltres.

  Pilar EstebanCap de Màrqueting Digital

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA