Cas d’èxit en traduccions audiovisuals

Espanya

Agència d’organització d’actes presencials i virtuals

Transcripció i traducció de vídeos

DPI Eventos organitza actes i accions de comunicació des del 2009. Ens encarreguem de la idea, el pla de producció, el desenvolupament i la direcció en directe de l’acte o esdeveniment. Cobrim des de les àrees creatives, a les tècniques i les de comunicació corporativa.

Som especialistes en el sector farmacèutic/salut principalment, i també comptem amb clients del sector tecnològic i d’alimentació, entre d’altres. Els nostres principis són Innovar – Optimitzar – Sorprendre.

«El nostre objectiu és conservar la confiança dels nostres clients i adquirir-ne de nous per continuar creixent, millorant i innovant».

La nostra seu és a Madrid, però treballem a tot el territori nacional i europeu. Som allà on els nostres clients requereixen la nostra col·laboració.

Les seves xarxes socials

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Capacitat d’adaptació a terminis de lliurament ajustats
  • Traduccions tècniques de qualitat
  • Traductors especialitzats en la indústria farmacèutica
  • Possibilitat d’arribar a clients internacionals

  Testimoni

  Com que treballem amb la indústria farmacèutica, i a nivell europeu, hem de ser molt curosos amb els continguts que treballem en altres idiomes. Sovint necessitem fer traduccions de documents tècnics, i Okodia ha demostrat ser un gran aliat en aquesta tasca.

  Okodia ha estat molt puntual a l’hora de lliurar les feines, que de vegades ens demanen amb temps molt ajustats, i sense detriment de la qualitat de les traduccions en l’àmbit científic.

  Gràcies i que seguim tenint moltes més ocasions de col·laborar.

  Marta Fraga GraellsDirectora general

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA