Cas d’èxit en traduccions científiques educatives

Espanya

Educació, universitari

Traduccions científiques educatives

logo universidad extremadura

M@rKDO té com a missió dur a terme activitats de formació, recerca i assessorament en el camp del màrqueting i la direcció d’operacions, facilitant el desenvolupament professional dels seus investigadors-membres, contribuint al progrés de la Universitat d’Extremadura i atenent les demandes del sector empresarial i de la societat extremenya en general.

“M@rkDO vol ser un referent en l’àmbit del màrqueting i la direcció d’operacions i per a això es constitueix com a Grup de Recerca format per un equip de professors de la UEx.”

M@rkDO és un grup de recerca que pertany a la Universitat d’Extremadura (UEx) i que aspira al reconeixement de la seva activitat a través de l’obtenció de resultats basats en la qualitat dels seus treballs, així com a la promoció professional dels seus membres.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Millora de la qualitat en la nostra producció científica
  • Rapidesa en l’atenció dels nostres treballs
  • Traducció feta per nadius
  • Ajuda en la revisió de la nostra producció en anglès

  Testimoni

  Okodia ens ha ajudat constantment a incrementar la qualitat de la nostra productivitat científica en aquells treballs de recerca que requereixen una traducció i una revisió realitzada per part de traductors nadius. Tant la rapidesa en el lliurament com la qualitat oferta sempre han estat d’un nivell altíssim.

  Francisco Javier Miranda GonzálezProfessor UEX / Coordinador grup M@rkDO

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA