Cas d’èxit per a productora audiovisual

Espanya

Productora audiovisual

Traduccions i subtitulacions

Som una productora audiovisual multidisciplinària. Treballem tant amb empreses, col·lectius com amb administracions i elaborem diferents productes: realitzacions en directe, reportatges, vídeos corporatius, gestionem el canal Lloret TV, etc., però sobretot ens hem especialitzat en els documentals.

“El fet de treballar amb Okodia està lligat amb la difusió dels nostres productes a nivell internacional. Treballem amb Okodia des que vam tenir la necessitat de traduir els nostres vídeos per arribar més lluny.”

Vam començar a treballar entre Olot i Ripoll, però l’evolució ens ha dut a tenir la seu principal a Olot i una subseu a Barcelona. Des del començament, el nostre camp d’actuació és tot Catalunya, tot i que ens centrem majoritàriament a les comarques de Girona i Barcelona. Els nostre objectiu principal és mantenir l’estructura actual i continuar fent allò que ens agrada.

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Difusió internacional dels nostres productes
  • Més abast del nostre públic objectiu
  • Subtitulació i localització en l’idioma local
  • Professionalitat, rapidesa, qualitat i proximitat

  Testimoni

  Des que treballem amb Okodia hem elaborat vídeos que s’ha pogut veure a tot el món i en diversos idiomes, bé a través d’Internet o en festivals.
  Potser hi hagi altres empreses de traducció més econòmiques, però si alguna cosa funciona, no la canvio pas. Tuita-ho!
  La primera vegada que vam necessitar un traductor, una companya ens va presentar en Luis, i des de llavors no hem deixat mai de treballar amb Okodia. En aquest sentit, no es tracta de per què triem Okodia, sinó per què no hem deixat mai de treballar amb Okodia: la professionalitat, la rapidesa, la qualitat i la proximitat. No ens ha calgut canviar. Potser hi hagi altres empreses que treballin de forma més econòmica (ho desconec), però si alguna cosa funciona, no la canvio pas. I Okodia funciona! No canvieu!

  Sergi Sala CostaSoci

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA