Les traduccions es posen guapes: llancem nova web!

L’objectiu principal d’Okodia és que les traduccions que arriben als clients que confien en nosaltres siguin d’una qualitat excepcional i que a més, les rebin en el temps acordat. El nostre alt nivell d’exigència ens porta a oferir solucions al servei per ajudar amb les necessitats d’aquells que confien en nosaltres. Però una altra de les nostres premises és l’atenció al client i com ens hi presentem, així com poder fer que la comunicació sigui fluïda, fàcil i dinàmica. És per això que aquests dies, després d’un temps de força feina en què hem tingut cura de tots els detalls, hem llançat la nova web www.okodia.com.

Reobrim el nostre blog per explicar com és la nostra nova web! #novaweb #llançament #traducció https://goo.gl/aQdTyg Retuitejar

L’equip ha redissenyat la nostra imatge online tot creant una web amb algunes característiques que milloren el rendiment visual i funcional. Era i és fonamental per Okodia transmetre a travès del site allò que som i com treballem. Si la nostra pedra sobre la qual basem la nostra estructura i forma de treballar és la qualitat, no era per menys la web. La línia d’inici per començar el projecte de re-disseny va ser la millora de la qualitat visual, per aconseguir que l’usuari se senti més còmode i trobi allò que necessita en cercar una agència de traducció professional. Aportar a la navegació habitual un atractiu més gran, amb rutes més accessibles, ha obtingut que es puguin realitzar les mateixes tasques en menys temps, de forma més amena i amb resultats més òptims.  

Una estructura neta, senzilla, clara i directa a la home et porta al lloc on trobar la informació ampliada necessària per conèixer els nostres serveis, l’equip o com treballem. I com som el que treballem, mostrem qui confia en nosaltres: els nostres clients que són, juntament amb el nostre equip de traductors i revisors, el tresor més gran que tenim. Aconseguir que la feina sigui més senzilla és també el nostre objectiu. Ara a la nova web, sol·licitar pressupost és més ràpid i còmode: només tres camps per tal de saber què necessites.

Crear aquesta web ha estat un pas més en el camí de la qualitat. Les agències de traducció són un servei cada vegada més demanat i que ofereixen una infinitat de possibilitats. Mostrar com i què som o què fem, és la nostra principal intenció. Per això celebrem amb tothom aquest llançament oferint fins a 1.000 paraules gratis al teu proper encàrrec.