L’objectiu principal d’Okodia és que les traduccions que arriben als clients que confien en nosaltres siguin d’una qualitat excepcional i que a més, les rebin en el temps acordat. El nostre alt nivell d’exigència ens porta a oferir solucions al servei per ajudar amb les necessitats d’aquells que confien en nosaltres. Però una altra de les nostres premises és l’atenció al client i com ens hi presentem, així com poder fer que la comunicació sigui fluïda, fàcil i dinàmica. És per això que aquests dies, després d’un temps de força feina en què hem tingut cura de tots els detalls, hem llançat la nova web www.okodia.com.

[RetweetOkodia tweet_id=”580322447825739776″ text=”Reobrim el nostre blog per explicar com és la nostra nova web! #novaweb #llançament #traducció https://goo.gl/aQdTyg” text_boton=”Retuitejar”]

L’equip ha redissenyat la nostra imatge online tot creant una web amb algunes característiques que milloren el rendiment visual i funcional. Era i és fonamental per Okodia transmetre a travès del site allò que som i com treballem. Si la nostra pedra sobre la qual basem la nostra estructura i forma de treballar és la qualitat, no era per menys la web. La línia d’inici per començar el projecte de re-disseny va ser la millora de la qualitat visual, per aconseguir que l’usuari se senti més còmode i trobi allò que necessita en cercar una agència de traducció professional. Aportar a la navegació habitual un atractiu més gran, amb rutes més accessibles, ha obtingut que es puguin realitzar les mateixes tasques en menys temps, de forma més amena i amb resultats més òptims.   , Les traduccions es posen guapes: llancem nova web!

Una estructura neta, senzilla, clara i directa a la home et porta al lloc on trobar la informació ampliada necessària per conèixer els nostres serveis, l’equip o com treballem. I com som el que treballem, mostrem qui confia en nosaltres: els nostres clients que són, juntament amb el nostre equip de traductors i revisors, el tresor més gran que tenim. Aconseguir que la feina sigui més senzilla és també el nostre objectiu. Ara a la nova web, sol·licitar pressupost és més ràpid i còmode: només tres camps per tal de saber què necessites.

, Les traduccions es posen guapes: llancem nova web!

Crear aquesta web ha estat un pas més en el camí de la qualitat. Les agències de traducció són un servei cada vegada més demanat i que ofereixen una infinitat de possibilitats. Mostrar com i què som o què fem, és la nostra principal intenció. Per això celebrem amb tothom aquest llançament oferint fins a 1.000 paraules gratis al teu proper encàrrec.

, Les traduccions es posen guapes: llancem nova web!

Necessites un pressupost de traducció?
Contacta'ns ara a través d'aquest formulari i t'enviarem, al més aviat possible, el teu pressupost de traducció professional sense cap compromís.