Traducció Automàtica amb Intel·ligència Artificial (IA)

Et presentem els nostres serveis de traducció automàtica amb postedició humana per un traductor professional: HumanAI+ by Okodia.

 • Amb el nostre mètode HumanAI+ aprofites la sinergia entre el poder de la IA i la destresa humana i obtens traduccions automàtiques de la màxima qualitat.
 • Traduccions automàtiques amb tecnologia pròpia basades en motors de IA específics de traducció.
 • Preus ajustats a les teves necessitats
 • Lliuraments puntuals i sense retards

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Eleva la potència de la traducció automàtica amb la professionalitat humana, per a una traducció final més competitiva i de millor qualitat

  La solució definitiva per a una traducció automàtica amb el toc humà. Estalvia temps i recursos mentre garanteixes la qualitat de les traduccions. Amb el mètode exclusiu HumanAI+ d’Okodia, pots combinar la potència de la intel·ligència artificial amb l’experiència i les habilitats dels nostres traductors professionals humans. Obtingues traduccions precises, fluides i adaptades a les teves necessitats específiques. Descobreix com el mètode HumanAI+ by Okodia pot portar la teva comunicació global a un altre nivell!

  Gràcies a aquest mètode, a Okodia, pots triar entre aquestes diferents modalitats de traduccions automàtiques segons els teus recursos i necessitats:

  Traducció Automàtica amb IA

  MT/AI

  • Traducció amb terminis de lliurament molt ràpids.
  • Preus low-cost.
  • Utilització de motors de traducció de IA propis i especialitzats per a la traducció professional.

  MÉS INFORMACIÓ >

  Traducció Automàtica amb Postedició Humana

  MTPE

  SIMPLE
  • Traducció automàtica amb IA i postedició semàntica: millor fiabilitat i menys errors que una traducció automàtica IA.
  • Traduccions de qualitat mitjana a preus molt econòmics.
  • Amb terminis de lliurament, un 60% més ràpids que una traducció humana professional.
  • Amb tecnologia IA pròpia i mètode HumanAI+ by Okodia.

  MÉS INFORMACIÓ>

  Traducció Automàtica amb Postedició HumanaMost Popular

  MTPE

  COMPLETA
  • Traducció automàtica amb IA i postedició humana completa: bona fiabilitat amb correccions que garanteixen una traducció correcta gramaticalment, sintàcticament i semàntica.
  • Traducció d’alta qualitat a preus econòmics.
  • Amb terminis de lliurament, un 50% més ràpids que una traducció humana professional.
  • Amb tecnologia IA pròpia i mètode HumanAI+ by Okodia.

  MÉS INFORMACIÓ >

  Traducció Automàtica amb Postedició Humana

  MTPE

  COMPLETA + REVISIÓ
  • Traducció automàtica amb IA i postedició humana completa + revisió addicional per un segon traductor professional.
  • Millora la naturalitat i la fluïdesa de la traducció.
  • Traducció de qualitat molt alta al preu d’una traducció humana però un 25% més ràpida.
  • Amb tecnologia IA pròpia i mètode HumanAI+ by Okodia.

  MÉS INFORMACIÓ >

   

  Traducció automàtica amb intel·ligència artificial

  Aquest tipus de traducció automàtica amb IA (MT/AI) és la més econòmica de les traduccions (aproximadament un 75% més econòmica que una traducció humana professional) i també la més ràpida (pràcticament immediata). Però, al mateix temps, és la traducció amb la qualitat més baixa, ja que no hi ha opció de corregir els errors que pugui cometre la IA. Per aquest motiu, el resultat final pot contenir incongruències, errors gramaticals o ortogràfics que escapen de la IA. A més, malgrat ser un motor de traducció “intel·ligent”, és a dir, tradueix millor de com ho podria fer el motor de Google Translate, ja que és una IA especialitzada en traducció, presenta altres inconvenients, com ara la manca de naturalitat, és a dir, que les frases en la llengua traduïda no siguin del tot idiomàtiques o la impossibilitat d’incloure terminologia específica. Per tot això, concloem que la fiabilitat de la traducció amb aquest tipus de traducció és baixa.

  Recomanem que es faci servir per traduir continguts que no siguin estratègics per a l’empresa, per entendre avisos curts, o comprendre continguts interns l’impacte dels quals a nivell públic és gairebé inexistent. És una bona alternativa si el que busquem és comprendre un text determinat en línies generals.

  Traducció Automàtica amb IA + Postedició Semàntica (MTPE simple)

  Si cerques una opció que combini l’eficiència de la traducció automàtica amb la precisió de la postedició humana, el nostre servei de Traducció Automàtica amb IA + Postedició Semàntica (MTPE simple) és la solució perfecta per a tu. Amb aquesta opció, obtindràs una traducció ràpida, un 50% més ràpida que la traducció humana convencional, cosa que et permet estalviar temps i accelerar els teus projectes. A més, es corregeixen errors de gramàtica i sintaxi, i es milloren la qualitat i la fiabilitat de la traducció.

  El servei MTPE simple és ideal per a usos informals, com ara redacció de correspondència, esborranys de documentació i continguts d’ús intern. Pots confiar en aquesta opció per obtenir una comprensió general del text i utilitzar-lo per a diverses finalitats. Tot i que no s’hi inclou terminologia específica preferencial del client, el seu cost és aproximadament un 50% més econòmic que una traducció professional humana. Amb aquesta solució, garantim una velocitat de traducció elevada sense comprometre la qualitat del resultat final. Opta pel nostre servei MTPE simple i obtindràs una traducció eficient i precisa!

  Traducció Automàtica amb IA + Postedició Completa (MTPE completa)

  Busques una traducció que combini la velocitat de la intel·ligència artificial amb la precisió i la qualitat de la traducció humana professional? El nostre servei de Traducció Automàtica amb IA+Postedició Completa (MTPE completa) és la solució perfecta per a les teves necessitats de traducció. Amb MTPE completa, obtindràs una traducció fins a un 50% més ràpida que la traducció humana convencional, cosa que et permet accelerar els teus projectes sense comprometre’n la qualitat.

  Amb una traducció MTPE completa, no només obtindràs una traducció gramaticalment precisa i semànticament correcta, sinó que també es corregiran errors ortogràfics i gramaticals. Un dels nostres traductors professionals nadius fa una revisió completa per millorar la fluïdesa i la naturalitat del text, amb la qual cosa es garanteix una traducció de gran qualitat.

  Recomanem aquest servei especialment per a documents que requereixen una traducció precisa i coherent, com ara fitxes tècniques, manuals d’instruccions o material de màrqueting. A més, si busques una entrega ràpida sense sacrificar-ne la qualitat, la MTPE completa és l’opció ideal. Tot i que el preu és més econòmic que una traducció humana, et garantim una traducció de qualitat i un termini de lliurament més àgil.

  Confia en el nostre servei de Traducció Automàtica amb IA+Postedició Completa (MTPE completa) i gaudeix d’una traducció ràpida, precisa i professional. Porta els teus projectes de traducció al següent nivell!

  Traducció Automàtica amb IA + Postedició Completa i Revisió Addicional (MTPE completa + revisió)

  Si vols obtenir una traducció de gran qualitat que combini la velocitat de la intel·ligència artificial amb l’experiència i el rigor d’una revisió addicional per part d’un segon traductor professional, el nostre servei de Traducció Automàtica amb IA + Postedició Completa i Revisió Addicional (MTPE completa + revisió) és per a tu. És l’opció ideal per als teus projectes de traducció més exigents.

  Amb MTPE completa + revisió, no només et beneficiaràs d’una traducció fins a un 25% més ràpida que la traducció humana convencional, sinó que també obtindràs una traducció precisa i refinada. Un dels nostres traductors professionals nadius fa una postedició completa del text traduït, tot assegurant que cada paraula i frase transmeti el missatge desitjat amb fluïdesa i naturalitat. A més, un segon traductor professional revisa la traducció, amb la qual cosa garantim una major precisió i qualitat.

  Aquest servei està especialment recomanat per a documents que requereixen una traducció impecable i sense errors, com ara contractes definitius, presentacions corporatives o documents de màrqueting. Amb MTPE completa + revisió, t’assegurem una traducció de qualitat superior que compleix amb els més alts estàndards professionals.

  Tot i que el cost d’aquest servei és lleugerament més elevat que una traducció humana convencional, et garantim que cada paraula estarà revisada i adaptada amb cura al teu públic objectiu. A més, la velocitat de lliurament continuarà sent àgil, sense comprometre’n la qualitat.

  Confia en el nostre servei de Traducció Automàtica amb IA + Postedició Completa i Revisió Addicional (MTPE completa + revisió) per obtenir traduccions professionals i de primera categoria. Porta les traduccions professionals a un nou nivell d’excel·lència!