dnv

Cas d’èxit en traduccions tècniques

Noruega

Empresa de classificació i assegurament tècnic

Traducció de textos tècnics

dnv

DNV ofereix assessorament a tota la cadena de valor energètic a través dels seus serveis d’assessoria, monitorització, verificació i certificació. Com a principal recurs mundial d’experts independents en energia i assessors tècnics, ajuda les indústries i els governs a abordar els desafiaments globals que tenen lloc a la indústria energètica. Això és el que els va impulsar a col·laborar amb una agència de traducció com Okodia.

A DNV estan compromesos a complir els objectius de l’Acord de París i a ajudar els seus clients a fer una transició més ràpida cap a un sistema energètic profundament descarbonitzat. El seu objectiu és salvaguardar la vida, la propietat i el medi ambient mitjançant els seus valors, la qual cosa es pot aconseguir mundialment gràcies als serveis de traducció. La seva filosofia empresarial és la següent:

“We care: Ens cuidem mútuament, tenim cura dels nostres clients, del nostre planeta i ens cuidem nosaltres mateixos.

We dare: Ens atrevim a explorar, experimentar, ser diferents i ser valents, curiosos i creatius.

We share: Compartim la nostra experiència i coneixement. Col·laborem entre nosaltres i amb els nostres clients i, com a resultat, seguim creixent i desenvolupant-nos”.

L’empresa té la seu a Noruega i és present a més de 100 països.

Les seves xarxes socials

    SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
    AQUÍ!






    Resultats amb Okodia
    • Eficiència i professionalitat
    • Disponibilitat contínua
    • Adequació fidel a la llengua de partida
    • Terminis de lliurament ajustats
    • Adaptació als formats sol·licitats

    Testimoni

    “Vam arribar a Okodia a través d’una cerca web. Abans de comptar amb ells, traduíem el nostre material internament. Ara, amb Okodia, tot és més eficient i adequat al llenguatge local.
    Ja fa més d’un any que treballem amb ells i el servei sempre ha estat excel·lent: no només compleixen les dates de lliurament, sinó que s’adapten als formats de traduccions que de vegades els demanem.
    L’equip sempre està disponible i atent a resoldre sol·licituds. Són eficients i professionals”.

    Okodia ha sido muy puntual en la entrega de los trabajos, que en ocasiones nos piden con tiempos muy ajustados, y sin detrimento de la calidad de sus traducciones en el ámbito científico.
    Gracias y que sigamos teniendo muchas más ocasiones de colaborar

    Valeria BanúsMarketing & Communication Team Lead, Southern Europe, Middle East, Africa and Latin America