Cas d’èxit en traduccions publicitàries

Espanya

Agència de publicitat

Traducció de textos publicitaris

AR és una agència de publicitat que opera a Espanya des de fa 34 anys. Treballen per a petites i grans marques a nivell nacional i internacional. Avui dia és una de les poques agències publicitàries independents que ha passat de la trentena.

 Treballar a nivell internacional els va fer adonar que necessitaven anar un pas més enllà i comptar amb una agència de traducció que els ajudés que els seus clients els consideressin part dels seus equips, més que no pas un proveïdor extern. Això és el que han aconseguit en recórrer als serveis de traducció dOkodia.

 

«El nostre objectiu és seguir treballant de valent, oferint una creativitat potent i l’excel·lència en el servei. Crec que és el que ens diferencia de la nostra competència: un servei que ens ajuda que els clients ens considerin part dels seus equips, més que no pas un proveïdor extern».

L’agència de publicitat té la seu a Madrid, però també té clients a moltes ciutats espanyoles. A més, treballa amb multinacionals, la qual cosa els fa estar en contacte amb persones de Londres, París, Milà o Mèxic DF, entre d’altres.

Les seves xarxes socials

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Oferir un millor servei als clients internacionals.
  • Rapidesa a l’hora d’obtenir les traduccions.
  • Qualitat en les traduccions i terminis de lliurament ajustats.
  • Preu competitiu.

  Testimoni

  Abans de conèixer Okodia fèiem traduccions amb empreses amb les quals amb prou feines hi havia tracte. La veritat és que no teníem gaire demanda de traduccions; crec que gràcies a Okodia s’ha anat ampliant aquesta necessitat en els nostres clients. El preu, la rapidesa i la qualitat de les traduccions ha reforçat la nostra posició, assumint feines que abans feien els mateixos clients. Quan un se sent bé amb un col·laborador, no es planteja canviar, malgrat que hi pugui haver ofertes més econòmiques. L’equip d’Okodia fa una feina excel·lent.

  Rafael SilvaDirector de Desenvolupament

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA