Caso de éxito Escales París

Cas d’èxit en traduccions pel sector de la moda

França

Marca francesa de moda per a dona i home, calçat, accessoris i perfums

Traducció de textos per al sector de la moda

Caso de éxito Escales París

ESCALES es posiciona com a marca internacional d’exclusivitat i prestigi. Amb una imatge chic inspirada a la Riviera francesa, les seves col·leccions estan confeccionades amb matèries naturals i sostenibles.

«Treballem amb un perfil de client molt internacional i, per això, fa uns anys vam decidir internacionalitzar la web i les nostres col·leccions a gairebé una desena d’idiomes. Actualment el nostre e-commerce ens està ajudant en aquest procés de creixement internacional; per això, la traducció a l’idioma de la nostra clientela és essencial».

Estem localitzats a París i el nostre negoci es desenvolupa principalment a França. Tenim una vintena de botigues al llarg del territori francès, així com a Bèlgica, Espanya i Portugal.

Les seves xarxes socials

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST
  AQUÍ!


  Resultats amb Okodia

  • Tranquil·litat i garantia d’èxit en treballar amb projectes multilingües.
  • Rapidesa sense perdre qualitat en totes les traduccions que hem rebut.
  • Abast més ampli dels nostres productes en un mercat internacional.

  Testimoni

  Els clients que arriben a la nostra botiga en línia són internacionals. Això és el que ens va portar a recórrer a la traducció de pàgines web per comunicar-nos-hi en el seu idioma. Traduir el nostre e-commerce a diversos idiomes ens ha obert un ventall de possibilitats per captar nous clients.

  Per fer-ho possible vam optar per una agència de traducció a Barcelona com és Okodia. I estem encantats! Des que treballem amb ells podem estar ben tranquils. Les traduccions sempre han estat a l’altura de les nostres expectatives.

  La feina que hem encarregat als traductors professionals d’Okodia es resumeix en la traducció de la nostra web, així com de totes les descripcions de productes que hi anem incorporant. En aquest sentit, per a nosaltres és molt important treballar el posicionament web. Des d’Okodia també ens estan ajudant a adaptar les nostres traduccions al SEO.

  Valorem la rapidesa amb què ens lliureu les traduccions en tants idiomes. Això ens permet ser àgils en els processos de creació de productes al nostre e-commerce.

  NicolásDirector d’e-commerce

  Comencem amb el teu projecte?

  Estem orgullosos de contribuir, com la seva agència de traduccions, a l’èxit d’aquesta empresa.

  ESCRIU-NOS ARA