TM Grupo Inmobiliario

Cas d’èxit en traduccions d’àmbit tècnic

Espanya

Promoció i construcció immobiliària d’habitatges

Traducció de textos tècnics i legals

TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario és una empresa alacantina d’origen familiar. S’especialitza en la promoció i construcció immobiliària d’habitatges de segona residència a l’arc del Mediterrani. A més, té presència al Carib mexicà. En el marc de la seva expansió internacional han decidit apostar per una agència de traducció com Okodia per aconseguir els millors resultats. T’expliquem com ha estat el seu cas d’èxit de traducció tècnica i jurídica.

TM Grupo Inmobiliario no només s’especialitza en la promoció i construcció d’habitatges, sinó que també inclou altres línies de negoci com la gestió i l’operació hotelera, el lloguer de vacances, la intermediació mobiliària i l’explotació agrícola, entre d’altres. Per poder adaptar-se a nous mercats es van adonar que necessitaven serveis de traducció professionals.

«A TM treballem per ser el grup referent en el sector immobiliari que col·labori en un futur millor, construint residencials de forma sostenible i amb un servei de qualitat per a les persones, clients, ciutadans, accionistes i comunitats en què desenvolupem la nostra activitat, generant ocupació i riquesa».

La seva seu és a Torrevieja (Alacant). Tot i que a Espanya operen, principalment, a l’arc del Mediterrani, també tenen promocions hoteleres al Carib mexicà.

Sus redes sociales

  SOL·LICITA JA EL TEU PRESSUPOST AQUÍ!

  Contacta'ns ara a través d'aquest formulari i t'enviarem, al més aviat possible, el teu pressupost de traducció professional sense cap compromís.

  Resultats amb Okodia

  • Acompanyament continu en el procés d’adaptació a nous mercats
  • Captació de nous clients en comunicar-se en el mateix idioma
  • Qualitat en les traduccions i terminis de lliurament ajustats
  • Equip especialitzat en diversos àmbits sempre disponible

  Testimoni

  Prop del 70 % dels nostres clients són internacionals. Ens vam adonar que necessitàvem recórrer a una empresa de traducció que ens ajudés a adaptar els nostres continguts als idiomes dels mercats més representatius de TM Grupo Inmobiliario. Okodia ens ha ajudat en tot el procés, afavorint i agilitzant la presa de contacte amb la nostra cartera de clients actual, així com amb possibles clients.

  Treballem amb Okodia des de l’any 2018, sempre amb una atenció excel·lent per part de l’equip. Lliuren els textos amb la qualitat exigida i en el termini promès. Principalment, els encarreguem traduccions tècniques, com ara les traduccions de memòria de qualitats o manuals de manteniment, i traduccions jurídiques de contractes de compravenda.

  És una tranquil·litat treballar amb un equip que sempre entrega la feina a temps i amb la forma adequada, sobretot quan els nostres temps, en general, són molt ajustats i moltes vegades són urgents.

  Alicia SilveraTècnica d’administració - diversificació

  ¿Comenzamos con tu proyecto?

  Estamos orgullosos de contribuir, como su agencia de traducciones al éxito de esta empresa.

  ESCRÍBENOS AHORA