Amb el Nadal a tocar, ens veiem (una altre cop) en la tessitura de pensar en regals per a tothom. Si entre els teus destinataris hi ha un traductor autònom, et donarem unes idees amb les quals no fallaràs.

[Sharer]
  1. Cadira ergonòmica: un traductor freelance passa una mitjana de “mil hores” assegut davant de l’ordinador. El millor per tal que la seva esquena no acabi feta pols és una cadira còmoda que l’ajudi a mantenir una postura el més correcta possible.
  2. Diccionaris: tot i que els recursos en línia que es troben avui en dia són molt nombrosos, hi ha diccionaris especialitzats (impresos o en edició electrònica) que no són a Internet. En funció de l’especialitat del traductor, pots trobar diccionaris mèdics, jurídics, financers, etc. completíssims.
  3. Cursos: no hi ha res millor que regalar coneixements i, com a l’exemple anterior, pots trobar cursos i formació dirigits a les diferents especialitats de traducció.
  4. Faristol de documents: un element molt útil. Ajuda a mantenir una postura correcta (sobretot del coll) i facilita i agilitza la feina.
  5. Roba còmoda: perquè no cal treballar només amb pijama i batamanta.
  6. Cafetera: el cafè és un “aliment” molt present en la dieta de la majoria dels traductors. És un regal que segurament farà servir molt.
  7. Llicències: tot bon traductor ha de treballar amb eines TAO, però no acostumen a ser barates i de vegades és difícil trobar el moment adequat per fer-ne la inversió. Una llicència de programes com ara Trados o MemoQ pot ser un gran regal de veritat.
  8. Massatges: si la cadira ergonòmica ha arribat tard, sempre pots alleujar els problemes d’esquena o bé l’estrès amb unes bones sessions de massatges.
  9. Agenda: imprescindible perquè ningú es salti un lliurament important
  10. Cap de setmana: res va millor per acabar amb l’estrès que un viatge, encara que sigui només d’un cap de setmana. Moltes vegades els autònoms no distingeixen el cap de setmana de la resta de dies, així que és molt probable que t’ho agraeixi, i molt.
Necessites un pressupost de traducció?
Contacta'ns ara a través d'aquest formulari i t'enviarem, al més aviat possible, el teu pressupost de traducció professional sense cap compromís.