Treballar durant tota l’època estival i no marxar de vacances pot resultar difícil a priori, però et donarem les claus per convèncer-te que oferir serveis de traducció durant l’estiu pot resultar profitós per al teu negoci.

En primer lloc, cal tenir en compte que si treballes mentre altres descansen, sorgeixen noves oportunitats per a tu. A l’estiu es paralitzen moltes empreses, però què passa amb les que segueixen amb la seva activitat normal i es queden sense el seu proveïdor habitual de traduccions? Evidentment n’hauran de buscar un altre, i aquí és on tens l’ocasió perfecta per donar-te a conèixer a nous clients que potser quedaran molt satisfets amb el teu treball i s’iniciarà una nova relació laboral, més enllà d’aquest encàrrec puntual. De fet, és força habitual que durant l’estiu —quan l’activitat és més relaxada— les empreses aprofitin per provar nous proveïdors amb què treballar en el futur.

[Sharer]

D’altra banda, sempre hi ha urgències i encàrrecs inesperats de diferents tipus de clients: des del particular que decideix posar-se al dia amb el seu currículum i traduir-lo; o aquell que necessita una traducció jurada del seu títol per poder optar a una feina a l’estranger; fins l’hostaler que s’adona que els turistes no entenen el seu menú; o l’empresari que s’anima a traduir el seu lloc web per tenir-lo a punt quan acabi l’estiu. Les possibilitats són infinites i tots els clients són valuosos.

A Okodia ho tenim molt present, i per tots aquests motius no interrompem els serveis de traducció durant les vacances d’estiu. Estem preparats per a qualsevol encàrrec que els nostres clients necessitin en l’idioma que desitgin. Les nostres vacances les deixem per a un altre moment, perquè viatjar fora de temporada alta tampoc està gens malament!

Necessites un pressupost de traducció?
Contacta'ns ara a través d'aquest formulari i t'enviarem, al més aviat possible, el teu pressupost de traducció professional sense cap compromís.