Ja hem parlat en altres ocasions de la importància i la visibilitat que està adquirint la traducció turística. En un país com Espanya, on el sector turístic té tanta rellevància en l’economia, això és molt beneficiós per a tots aquells traductors especialitzats en aquest camp. En els últims temps, hem vist com s’han incrementat els encàrrecs per traduir cartes de restaurants, guies de viatge, aplicacions relacionades amb l’oci i els viatges, i un llarg etcètera. En definitiva, el sector turístic és un nínxol de mercat interessant per  a tots els traductors. Si vols estar al corrent de les últimes novetats i saber on pots donar-te a conèixer a possibles clients, no et perdis aquests esdeveniments:

[Sharer]

FITUR: la Fira Internacional de Turisme és el primer gran esdeveniment i potser el més important al nostre país. Aquest any tindrà lloc del 20 al 24 de gener, amb activitats interessants com el Fitur Green, fòrum que pretén impulsar la competitivitat del sector turístic en base a la innovació i la sostenibilitat; o el FiturTech, on es parlarà de la tecnologia com a valor afegit en la indústria. Com veus, la traducció turística toca altres camps que també et poden interessar com a traductor, com són el de la tecnologia i la innovació.

Intur: Feria Internacional del Turismo Interior. També amb un espai dedicat a la innovació i tecnologia, a més de l’Intur Negocis, escenari perquè es relacionin els diferents agents del sector.

World Travel Market (WTM): potser estiguis disposat a fer una escapada a Londres per assistir a una de les fires de turisme més grans del món, amb més de 50.000 professionals. Amb una destinació tan sucosa com és Espanya, estem segurs que més d’una empresa necessitaria traducció a l’espanyol.

Expovacaciones: enguany, del 6 al 8 de maig al BEC (Bilbao Exhibition Centre) es reuniran agències de viatges, majoristes, mitjans de comunicació, immobiliàries, empreses de turisme cultural, etc. Una bona oportunitat per donar-te a conèixer.

 Expotur Vacaciones: una fira turística destinada al consumidor final que va celebrar l’any 2015 la seva primera edició. Empreses, destinacions i administracions exposen al client la seva oferta en productes i serveis.

Aquests són només alguns dels principals esdeveniments del sector turístic, però no oblidis altres nínxols més concrets com poden ser les fires de turisme de luxe (amb empreses que, imaginem, tinguin un bon pressupost per encarregar traduccions), o fires de destinacions més concretes, on es poden necessitar idiomes molt específics, com per exemple en fires de turisme asiàtic, etc.

Necessites un pressupost de traducció?
Contacta'ns ara a través d'aquest formulari i t'enviarem, al més aviat possible, el teu pressupost de traducció professional sense cap compromís.