“Trending” traductors: els perfils que hauries de seguir a Twitter

També al món de la traducció i interpretació tenim els nostres tuitstars. Són aquells traductors amb una activitat a Twitter (i altres xarxes socials) molt habitual però, sobretot, molt interessant. Si ets traductor i t’interessa estar al dia de les novetats, les curiositats i les notícies relacionades amb la teva professió, aquí tens uns perfils que t’interessen:

Scheherezade Surià (@Scheherezade_SL)

Traductora literària i audiovisual, i potser una de les que millor fa servir els mitjans. L’hem llegit i escoltat a la premsa i a la ràdio, i no ens perdem les actualitzacions del seu blog, En la lluna de Babel; tampoc el seu TimeLine, amb informació, humor i una ironia que ens encanten.

Leon Hunter (@LeonHunterSL)

Amb més de 13.000 seguidors, és un dels traductors més populars i amb més activitat. Dóna molta visibilitat també al contingut d’altres companys.

Trending traductors que hauries de seguir a Twitter Tuiteja-ho!

Pablo Muñoz Sánchez (@pmstrad)

Expert en localització de programari, aplicacions i videojocs, i també multitasca! A més del seu compte de Twitter, pots seguir el seu blog Mucho más que traducir, i el seu projecte Traduversia (plataforma de cursos en línia per a traductors) amb el traductor tuitaire que tenim a continuació.

Rafael López Sánchez (@raflosa)

L’altra meitat de Traduversia és un traductor especialitzat en tecnologia, traducció audiovisual, localització i maquetació. Per descomptat, també té el seu propi blog, Jugando a traducir, amb consells, eines i formació.

Olga Jeno (@OlgaJeNo)

Començar a seguir l’Olga a Twitter és una bona manera d’anar descobrint les seves aportacions per, com ella mateixa diu en el seu blog 20.000 lenguas, “comprendre millor el món de les llengües”.

Ildefonso Muñoz (@IldefonsoMA)

Una referència excel·lent si estudies traducció. En el seu blog, La Granja de San Traductor, dedica bona part de les entrades al punt de vista de l’estudiant: consells per a aquells que volen començar la carrera de traducció, marxar d’Erasmus, tècniques d’estudi i moltes altres coses. I una mica de tot això ho trobareu també al seu perfil de Twitter.

Merche García Lledó (@traducirco)

Un altre dels comptes indispensables a Twitter per a traductors. Ens encanta llegir el seu blog, Traducir&Co, que s’actualitza periòdicament amb entrades molt interessants.

Com imagines, no hi són tots els que hi ha. Un altre dia seguirem amb més recomanacions de Twitter. Segueix-nos si no te les vols perdre!