Demana pressupost gratuït!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Ser o no ser productiu? Aquesta és la qüestió. Per a nosaltres no hi ha cap dubte que ser-ho té grans avantatges, sobretot en el món de la traducció professional. Qui no vol aprofitar al màxim el seu temps de treball? Potser no ho sabeu, però els traductors professionals tenim alguns truquets per augmentar la productivitat. Aprofitarem aquest post per descobrir-los tots.

  Sempre cap al mateix idioma

  Una de les claus principals dels traductors professionals per ser més productius consisteix a intentar fer sempre la mateixa feina. És a dir, no anar passant d’una tasca a una altra. Amb això es perdria temps, de manera que el cas és anar-les agrupant totes en una sola. Traduir sempre del i cap a la mateix idioma és una bona manera d’augmentar la productivitat. La clau rau al cervell. Si es manté sempre ocupat amb el mateix tema s’aconsegueix formar xarxes neuronals i es guanya en velocitat.Un cop s’hagi acabat amb aquest idioma, ja es pot passar a un altre.

  Dedicar un temps al mateix tema

  Dedicar un temps a traduir sobre el mateix tema és també essencial quan es vol maximitzar la productivitat. I és que un cop comences amb un tema, si passes ràpidament a un altre et costarà una mica més de temps agafar-lo al principi, per la qual cosa convé intentar dedicar el màxim temps possible a traduir sobre un mateix tema i un mateix tipus de documents.

  Crear plantilles

  Un truc infal·lible, sobretot per maximitzar el temps i ser més productiu en la traducció jurada consisteix a crear plantilles prèvies sobre els documents que cal traduir. I és que en la traducció jurada molts documents que es tradueixen són certificats acadèmics, factures o certificats de naixement… amb la qual cosa és senzill crear plantilles predefinides per estalviar temps quan s’hagi de dur a terme la tasca.

  I si vols ser més productiu i evitar les distraccions, recomanem que sempre tinguis a mà un horari predefinit per treballar. Evita mirar el mòbil cada segon i fes-ho només en hores clau i tanca en el navegador les pestanyes de les xarxes socials i altres distraccions. Ja veuràs com ho agrairàs!

   

  Rocío González

  Autor Rocío González

  Més entrades de. Rocío González