Hi ha molts pensaments que et venen al cap quan t’assabentes que estàs embarassada. Si alguna vegada t’has trobat en aquesta situació, el més probable és que hagis sentit felicitat per aconseguir allò que tant de temps feia que buscaves, nervis per veure per on començar i quan fer-ho, por per si alguna cosa surt malament… i perquè un cop et donen la notícia, el temps passa volant. La panxa-projecte creix, l’embrió es desenvolupa i en un obrir i tancar d’ulls està a punt per sortir de la “closca”. Això sense comptar els dubtes que sorgeixen quan parles més d’un idioma i has de portar el teu “embaràs” idiomàtic a bon port perquè és important no barrejar llengües quan un nen es troba en ple aprenentatge o podria cometre molts errors a l’hora de comunicar-se.

[Sharer]

Diuen que un embaràs dura 9 mesos, o pot ser en són 8, o una miqueta més. Tot varia en funció d’allò que el “client” estimi que està a punt per sortir al món exterior. Tanmateix, en un “embaràs” idiomàtic els temps canvien i sabem de bona tinta que, per exemple, el nen Harry Potter i Les Relíquies de la Mort va passar només tres dies de gestació. Cal mirar-ho pel costat positiu: així els avis, oncles, cosins i família eviten la llarga espera de 9 mesos (que, sincerament, s’acostuma a fer molt pesada) i la gestant evita passar mesos sense dormir procurant que l’“embaràs” idiomàtic surti en el temps previst, entre d’altres dificultats.

Múltiples gestants

“Que un embaràs idiomàtic pot durar 3 mesos en comptes de 9?”, et preguntaràs, incrèdul. Sí, sí. I fins i tot un sol dia si ens hi posem. Però això no seria possible sense una bona gestió del “projecte”. Els gestors són, en aquest cas, com els ginecòlegs, que tenen un equip de llevadores, infermeres, etc. per tal que el nen tiri endavant. I sí! Fan que cooperin els millors experts en llengües per escurçar un embaràs idiomàtic de 9 a 3 mesos (o menys temps) i que el “petit” neixi sa, fort i amb ganes de donar-se a conèixer a tot el món. Al menys, a Okodia-Grup traductor ja hem tirat endavant diversos projectes d’aquestes característiques. Digueu-ne orgull de pares. 😉

 

Marketing

Autor Marketing

More posts by Marketing
Necessites un pressupost de traducció?
Contacta'ns ara a través d'aquest formulari i t'enviarem, al més aviat possible, el teu pressupost de traducció professional sense cap compromís.