Amb el període nadalenc a tocar ens veiem (una altra vegada) en la tessitura de pensar regals per a uns i altres. Si entre els teus destinataris hi ha un traductor autònom, des de la nostra agència de traducció a Barcelona et donarem unes idees de regals per a traductors (i no traductors) amb les quals no fallaràs.

[Sharer]
  1. Cadira ergonòmica: un traductor freelance passa una mitjana de “mil hores” assegut davant de l’ordinador. El millor perquè la seva esquena no acabi feta pols, és una cadira còmoda que l’ajudi a mantenir una postura el més correcta possible.
  2. Diccionaris: tot i que els recursos en línia que es troben avui en dia són molt nombrosos, hi ha diccionaris especialitzats (impresos o en edició electrònica) que no són a Internet. En funció de l’especialitat del traductor, pots trobar diccionaris mèdics, jurídics, financers, etc. completíssims.
  3. Cursos: res millor com regalar coneixements i, com en el cas anterior, pots trobar específicament cursos i formació dirigits a les diferents especialitats de traducció.
  4. Faristol per a documents: un element molt útil. Ajuda a mantenir una postura correcta (sobretot del coll) i facilita i agilitza la feina.
  5. Roba còmoda: perquè no cal treballar amb pijama i batamanta, només.
  6. Cafetera: el cafè és un “aliment” molt present a la dieta de la majoria dels traductors. És un regal que segurament faci servir molt.
  7. Llicències: tot traductor que es preï ha de treballar amb eines TAO, però no solen ser barates i de vegades és difícil trobar el moment per invertir-hi. Una llicència de programes com Trados o MemoQ pot ser molt bon regal.
  8. Massatges: si la cadira ergonòmica ha arribat tard, sempre pots alleujar problemes d’esquena o, simplement minimitzar l’estrès, amb unes bones sessions de massatges.
  9. Agenda: imprescindible perquè ningú se salti un lliurament important.
  10. Cap de setmana: res treu millor l’estrès que un viatge, encara que sigui tan sols d’un cap de setmana. Moltes vegades els autònoms no distingeixen el cap de setmana de la resta de dies, així que és molt probable que t’ho agraeixi, i molt.

 

Marketing

Autor Marketing

More posts by Marketing
Necessites un pressupost de traducció?
Contacta'ns ara a través d'aquest formulari i t'enviarem, al més aviat possible, el teu pressupost de traducció professional sense cap compromís.