Demana pressupost gratuït!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Fer el salt a un altre mercat i presentar els seus productes i serveis a nous usuaris internacionals ja és més fàcil per a les grans empreses, pimes, autònoms i qualsevol apassionat d’Internet. Agències de traducció com Okodia – Grup traductor fan servir el connector WPML que, mitjançant una connexió directa i senzilla, facilita la traducció dels continguts de les pàgines web que s’allotgen a WordPress.

  Quan tradueixen la seva pàgina web de WordPress a altres idiomes com ara l’anglès, el francès o l’alemany, per exemple, moltes empreses aconsegueixen arribar a més del 50% dels usuaris d’Internet a nivell mundial, la qual cosa repercuteix en un increment exponencial de la seva facturació.

  WordPress és un programari de codi obert que permet dissenyar pàgines web d’una forma còmoda i senzilla. Hi ha milions de llocs que executen WordPress, incloent-hi blogs, pàgines corporatives i llocs empresarials. No obstant això, aquesta plataforma no és multilingüe per defecte, però admet complements. A l’hora de requerir un servei de traducció, el plugin WPML, que té com a partner associat l’agència de traducció Okodia, permet trobar una solució de traducció integrada a la plataforma de WordPress.

  Envia el contingut directament

  El sistema funciona d’una manera molt senzilla. El plugin permet connectar directament WordPress amb l’agència de traducció que es requereixi en un altre idioma perquè facin la traducció directament sobre el lloc web. Un cop s’ha enviat, l’agència de traducció Okodia – Grup traductor rep l’encàrrec i posa fil a l’agulla. És una manera d’estalviar temps a l’hora de gestionar l’encàrrec, així com simplificar els coneixements tècnics.

  A més, el client pot triar quina part de la pàgina web vol traduir. Okodia rebrà una notificació automàtica, traduirà el contingut i l’enviarà de nou al lloc web fent servir el complement WPML. Això evita errors a l’hora d’inserir el contingut en el lloc equivocat del web, sobretot si el desenvolupador del site desconeix l’idioma al qual es tradueix la pàgina.

  Okodia – Grup traductor és una agència de traducció de Barcelona que es va crear l’any 2005 amb l’objectiu d’oferir a empreses, institucions i particulars serveis de traducció general, traducció especialitzada, localització i interpretació de qualitat. L’empresa de està formada per un equip de traductors professionals, nadius i especialistes en diferents àrees per facilitar la comunicació en múltiples idiomes.

  Deixa un comentari