Consells per traduir el teu WordPress a diversos idiomes

Tens un blog o una pàgina web a WordPress i tagradaria donar-li molta més difusió. A Okodia tajudem a traduir el teu WordPress a diversos idiomes perquè arribis al teu públic objectiu i que el teu lloc web obtingui molta més rellevància; saps com? Doncs segueix llegint que tho explicarem!

WPML, el plugin per traduir el teu WordPress

Una de les millors maneres de traduir el teu WordPress a diversos idiomes passa per recórrer al plugin més famós de WordPress: WPML. Aquest plugin ofereix els seus serveis a tot tipus de llocs a WordPress, en tots els idiomes imaginables i a empreses de tot el món.

Aquest plugin et permetrà enviar contingut a traduir directament des del panell dadministració de WordPress i oferirà tota mena de detalls a lagència de traducció sense haver denviar arxius adjunts, amb la qual cosa t’evitaràs els problemes a lhora de saber quins documents traduir i quins no.

Així es tradueix teu lloc web amb facilitat

WPML, plugin al qual ha associat els seus serveis de traducció Okodia, té moltíssims avantatges. Destaca principalment en que, dins de la complexitat que té el plugin i tot el que ofereix, és força senzill dutilitzar.

A més daixò, et permetrà gestionar les traduccions dels textos de plugins i plantilles, no només darticles i pàgines, de manera que és prou complet.

Aquest plugin, al seu torn, fa que toblidis de la gestió dels arxius .mo i .po, que de vegades poden comportar una gran dificultat quan es volen enviar a lempresa de traducció perquè els tradueixi.

A banda daixò, és molt assequible per tot el que ofereix, suporta traduccions per a botigues virtuals, és compatible amb la majoria de plugins i plantilles de qualitat (Woocommerce, Gravity Forms, Beaver Builder…), té un suport de qualitat i és un plugin molt estable que pots utilitzar en llocs il·limitats.

En definitiva, quan es vol traduir un lloc de WordPress a diversos idiomes, aquesta és una solució de qualitat i molt senzilla que thauries de plantejar utilitzar.